Резюме від 21 вересня 2023

Олександра

Главный бухгалтер, заместитель главного бухгалтера

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

MS Excel M.E.Doc 1С:Бухгалтерія Windows Бухгалтерський облік Податковий облік

Додаткова інформація

Череп Олександра Миколаївна.

Мета: отримання постійної, добре оплачуваної роботи, з можливістю набуття нових знань, а також удосконалення наявних.
Дата та місце народження: 14 липня 1970 року, с. Івківці, Прилуцького району, Чернігівської області.
Вік: 53 роки.
Сімейний стан: заміжня, синові 33 роки.
Адреса: 36023, м. Полтава, вул.23 Вересня 17, кв.70.
Телефон мобільний: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Освіта: закінчила з відзнакою середню школу за місцем проживання; вища – закінчила з відзнакою Полтавський сільськогосподарський інститут у 1991 році, диплом економіста-організатора с.-г. виробництва.
Досвід роботи:
З травня 1992 року до листопада 2004 року працювала в органах Державної податкової інспекції м. Полтави на посадах від інспектора до начальника відділу аудиту юридичних осіб, банківських та фінансових організацій.
З грудня 2004 року до травня 2005 року працювала начальником відділу перевірок юридичних осіб в аудиторській компанії «Украудит-ХХІ».
З вересня 2005 року до березня 2011 року працювала головним бухгалтером будівельної компанії «СМУ-2 «Полтаваннафтогазбуд».
З березня 2011 по грудень 2013 року працювала на посаді директора компанії з іноземними інвестиціями, яка надає послуги у нафтогазовій галузі, «Трайкан Велл Сервіс Україна» та головним бухгалтером з правом ведення бухгалтерських та фінансових документів.
У мої функціональні обов'язки входило: ведення податкового та бухгалтерського обліку, складання податкової, фінансової та інших видів звітності; складання звітів на Кіпр материнської компанії, контакти з фінансовим директором на Кіпрі та Канаді, а також складання плану грошових витрат компанії та контроль за цільовим використанням грошей компанії.
З 2014 до 2018 р.р. група компаній "Термастіл", головний бухгалтер.
З 06.2018 р. по теперішній час – ТОВ "Сервіс Ойл", головний бухгалтер.
Навички: робота з програмами 1-С «Бухгалтерія» (7; 8), Medoc, Windows, Exel, знання бухгалтерського та податкового обліку, робота з офісною технікою.
Особисті якості: комунікабельна, відповідальна, пунктуальна, без шкідливих звичок, порядна, працездатна, легко навчаюсь та самостійно опановую нові навички та знання, вмію працювати в колективі.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: