Резюме від 11 березня 2024 PRO

Евгения

Юрист, помічник адвоката, працівник суду

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто:
Прилуки

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник адвоката

з 08.2020 по нині (3 роки 8 місяців)
Адвокатська контора "Логос", Прилуки (надання юридичних консультацій, складання заяв, скарг, запитів, повідомлень, клопотань та інших правових документів, представництво у суді)

Надання клієнтам юридичної консультації, складання позовів до суду, апеляційних та касаційних скарг, клопотань, повідомлень, заяв, договорів, адвокатських запитів, відвідування судових засідань

Помічник судді

з 09.2018 по 06.2020 (1 рік 9 місяців)
Київський окружний адміністративний суд, Київ (судові засідання, підготовка документів для судового засідання, написання рішень, постанов, ухвал)

діловодцтво, підготовка документів для судового засідання, надсилання кориспонденції, підготовка судових справ для здачі в архів, відвідування судових засідань

Освіта

Национальный транспортный университет

Економики, менеджмента и права; юрист, Киев
Вища, з 2012 по 2018 (6 років)

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Працювала контент-менеджером інтернет-магазину, швидко освоїла тисячі товарів та вміння оформлювати замовлення людей, складання посилок та відправлення їх на почті.

Працювала консультантом у магазині парфумерії, де також швидко освої весь асортимент і могла підібрати будь-який аромат кожному клієнту і завжди задовольняла їхні потреби.
Що свідчить про моє вміння швидко навчатися, опрацьовувати великий об'єм різної інформації та запам'ятовувати її.

Мої характеристики: спокійна, врівноважена, комунікабельна, пунктуальна, маю великий досвід спілкування з людьми. Постійно навчаюся новому, з великим бажанням буду відвідувати курси підвищення кваліфікації або будь-які інші, якщо це буде потрібно для роботи в компанії.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: