• PRO

Єлизавета

Senior 2D artist, generalist, 57 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Freelance 2D artist

з 11.2021 по нині (2 роки 10 місяців)
freelance, Київ (Дизайн)

Створення різноманітного казуального арту для гри від концепту до фіналізації (BG, промо матеріали, іконки і т д). Обмальовка 3D об'єктів, локацій. Робота з PSD: підготовка для анімацій, нарізка шарів.

Senior 2D artist generalist

з 11.2019 по 10.2021 (1 рік 11 місяців)
Whaleapp, Київ (Дизайн)

Створення казуального ізометричного арту з нуля і до фіналу (всі стадії): локації, props, об'єкти поля match3. Робота з 3D об'єктами (обмальовка). Робота з промо матеріалами (арт для онлайн магазинів, іконки, сцени). Робота з PSD: підготовка для анімацій, нарізка шарів.

Mid 2D artist generalist

з 10.2017 по 11.2019 (2 роки 1 місяць)
Boolat Games, Киев (Дизайн)

Створення казуального ізометричного арту (maps props,enviromet elements) від концепту і до фіналу. Робота з HOPA: локації, міні ігри, зуми, бг, тулзи. Робота з PSD: підготовка для анімацій, нарізка шарів.

Mid 2D artist generalist

з 05.2016 по 10.2017 (1 рік 5 місяців)
4FriendsGames, Киев (Дизайн)

Створення різноманітного арту для HOPA: локації, зуми, BG, міні ігри, тулзи. Робота з PSD: підготовка для анімацій, нарізка шарів.

Junior 2D artist generalist

з 02.2015 по 05.2016 (1 рік 3 місяці)
ERS Games Studios, Киев (Дизайн)

Створення різноманітного арту для HOPA: локації, зуми, BG, міні ігри, тулзи. Робота з PSD: підготовка для анімацій, нарізка шарів.

Освіта

КДАДПМД ім. Михайла Бойчука

Графічний дизайн, Київ
Вища, з 2009 по 2014 (5 років)

Знання і навички

  • Adobe Photoshop
  • Blender
  • Paint Tool SAI
  • Adobe Lightroom

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Професійний 2D-художник широкого профілю з 6+ роками комерційного досвіду в казуальних/match3/F2P мобільних іграх з Києва, Україна. Гнучка у функціональному та естетичному відношенні людина, яка може адаптуватися до різних стилів мистецтва та зберігаючи узгодженість із загальною грою. Моє друге «Я» – це здатність до самоконтролю та багатозадачності. Я дуже комунікабельна, володію англійською мовою, мене завжди цікавить робочий процес і я ніколи не припиняю вдосконалювати свої навички.
Зараз я вивчаю Blender, щоб перейти на 3D-художника (або 3D/2D). Серед моїх навичок також відмінне знання PS, досвід роботи в галузі Adobe Illustrator, Sai, Adobe Lightroom. Хороші навички малювання від руки та знання дизайнера. І, звичайно, захоплення моєю роботою.
Щодо хобі, то фотоапарат - мої другі руки :-)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: