Антон

Аналитик отдела продаж, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дистанційно, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Онофрійчук Антон Володимирович

Освіта: вища.
1999 рік – закінчення (відмінне) Дитячої школи мистецтв з фаху фортепіано, кларнету, саксофону.

2002-2006 – Донецький державний інститут здоров’я, фізичного виховання і спорту.
Спеціальність – спеціаліст з фізичної реабілітації, викладач фізичної культури.

Трудова діяльність:

2005 р. – санаторій «Святі гори» ДОТ «Сонячний» - вожатий.

2007 – 2010 р. головний спеціаліст Донецького обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (організація спортивно-масових заходів міського, районного, обласного рівня; прийняття участі в організації Всеукраїнських спортивно-масових заходів; аналіз та обробка даних від підлеглих структур; підготовка річних звітів. Відповідав за пожежну безпеку та охорону праці.

2010 - 2011 – менеджер постачання і збуту в крамниці канцтоварів «Слово». (організація закупівлі і збуту товарів; контроль розрахунків; виписка документів (рахунки, видаткові та податкові накладні, первинне складання договорів); розширення ринку збуту (клієнтської бази); розширення асортименту, пошук нових постачальників; реклама.

2011 – 2012 – менеджер продажу в ТОВ «Технологія-Інтер» ( робота з клієнтами по прийому замовлень; моніторинг якості продукції за відгуками клієнтів; координація логістичних напрямків; контроль за якістю завантаження продукції; навчання і контроль за якістю роботи водіїв-експедиторів; виписка або контроль за якістю товаро-транспортних документів; контроль і підтримання складської програми підприємства по готовій продукції та товарам; закупівля товарів; облік руху товарів і готової продукції; контроль за формуванням ціни на продукцію і товари; контроль і ведення розрахунків зі споживачами; первинне складання договорів; обрахування та розміщення індивідуальних замовлень в межах компетенції; контроль за роботою та функціональним станом сайту; реклама; робота над розширенням клієнтської бази та підвищенням якості послуг).
2012 – 2013 – менеджер продажу з продажу в ТОВ «Арсенал-Пак» (прийом, обробка замовлень, укладання договорів, виписка документів для відвантаження товару, звітність, контроль за розрахунками, пошук нових клієнтів (холодні дзвінки);
2013-2014 – начальник відділу продаж ТОВ «Арсенал-Пак» (планування роботи відділу на місяць-рік; контроль за виконанням плану; проведення презентацій для клієнтів, з метою ознайомлення клієнта з якостями та перевагами продукції компанії; розробка комерційних пропозицій індивідуально під кожного клієнта; розробка та впровадження мотиваційних програм; аналіз діяльності за звітній період; розробка логістичних маршрутів для збільшення рентабельності маршруту, пошук та налагодження контактів з новими клієнтами для подальшої продуктивної роботи.
В процесі трудової діяльності здобув навики:
організація участі підприємства у виставках, вирішення організаційних питань (організація трудової діяльності молодшого персоналу, забезпечення необхідними товарами та матеріалами, планування руху автотранспорту), укладення договорів та угод з клієнтами,

Хороші знання постачальників продукції та ринків збуту (канцелярcькі товари, скло, акваріумний силікон, кондитерські вироби).

ПК на рівні вмілого користувача, знання 1С.

Маю досвід роботи з клієнтами як на рівні менеджера, так і керівника.

Вільно володію російською та українською мовами, англійська.

Особисті якості: відповідальність, цілеспрямованість, комунікабельність, швидке навчання, вміння працювати в команді, здатність розв'язувати нестандартні задачі, ретельність, чесність.

Хобі: читання (класика, художня література), спорт (футбол, регулярні тренування та прийняття участі в міських та районних чемпіонатах на любительському рівні).

Сімейний стан: одружений.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: