Резюме від 18 січня 2019 PRO

Тетяна

Головний бухгалтер, заступник, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 08.2014 по нині (9 років 9 місяців)
ТОВ "ЛОГІСТИК-СЕРВІС", Киев (Транспорт, СТО)

Основні обов’язки : ведення бухгалтерського, податкового та управлінського обліку на транспортному підприємстві (свій та орендований автопарк), надання послуг по сервісу транспорту (СТО). Складання всієї податкової, фінансової та статистичної звітності. Планування і контроль платежів, клієнт-банк. Нарахування заробітної плати. Контроль і аналіз дебіторської і кредиторської заборгованості, облік руху ОЗ, ТМЦ, ПММ. Моніторинг змін в податковому обліку. Організація роботи відділу.

Єдиний бухгалтер

з 09.2013 по 04.2014 (7 місяців)
ПП «ВАССЕРМАНН (транспорт, торгівля, послуги)

Основні обов’язки : ведення обліку на п-ві від виписки всіх первинних документів до здачі звітності в контролюючі органи. Обліку ОЗ, МШП, ПММ, ТМЦ; касові та банківські валютні операції, експорт, імпорт, розрахунки з підзвітними особами, покупцями та постачальниками, відрядження; ведення кадрового обліку, нарахування та виплата заробітної плати. Підготовка та подання Декларації ПДВ, податку на прибуток, 1ДФ, валютної декларації, звітності до Пенсійного фонду та органів статистики.

Єдиний бухгалтер

з 08.2012 по нині (11 років 9 місяців)
фоп (оптова торгівля запчастинами)

Ведення всього обліку підприємця на єдиному податку. Заповнення книги доходів, здача звітів в контолюючі органи.

Головний бухгалтер

з 07.2011 по 09.2013 (2 роки 2 місяці)
ТОВ «ЛОГІКА ФРЕШ» (транспорт, послуги, торгівля)

Основні обов’язки: ведення обліку на транспортному підприємстві на загальній системі оподаткування на всіх ділянках бухгалтерського та податкового обліку. Облік ТМЦ, МШП, ПММ, касових та банківських операцій, облік розрахунків з підзвітними особами, з покупцями та постачальниками, з бюджетом та соціальними фондами; касові та банківські операції; нарахування та виплата зар. плати, робота з договорами. Підготовка звітності з податку на прибуток, декларації ПДВ, 1-ДФ, звітність до Пенсійного фонду, підготовка статистичних звітів та ін. звітів для керівництва. Досвід проходження перевірок.

Бухгалтер

з 10.2010 по 07.2011 (9 місяців)
ДП «ВОРТЕКС» (виробництво, торгівля)

Ведення участку реалізація, банк, каса, управлінський облік.

Бухгалтер

з 08.2004 по 09.2010 (6 років 1 місяць)
ЗАТ Трикотажна фабрика «РОЗА» (виробництво, торгівля)

Бухгалтер на різних ділянках бухгалтерського обліку. Ведення обліку реалізації готової продукції, виробництво, каса, банк, розрахунки з підзвітними особами, перевірка та контроль розрахунків по ПДВ, нарахування та виплата заробітної плати, формування та здача звітності до Пенсійного фонду, 1ДФ.

Освіта

Чернігівський державний інститут економіки і управління за спеціальністю бухгалтер-економіст

Бух. облік та аудит, Чернігів
Вища, з 1999 по 2004 (4 роки 7 місяців)

Вища економічна (Чернігівський державний інститут економіки і управління за спеціальністю бухгалтер-економіст)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси з 1С 8.2.

2012

Знання і навички

M.E.Doc Користувач ПК MS Office Користувач Internet Клієнт-Банк 1С:Бухгалтерія MS Outlook Internet Explorer Outlook Express Express Англійський

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — середній

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Головний бухгалтер, заступник головного бухгалтера
Федоренко Тетяна Петрівна
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Дата народження: 1982рік

Місце проживання: м. Київ, метро Харківська

Графік роботи: повний день, часткова зайнятість


Досвід роботи:
09.2013-04.2014рр. - головний бухгалтер ПП «ВАССЕРМАНН». Основні обов’язки : ведення обліку на п-ві від виписки всіх первинних документів до здачі звітності в контролюючі органи. Обліку ОЗ, МШП, ПММ, ТМЦ; касові та банківські валютні операції, експорт, імпорт, розрахунки з підзвітними особами, покупцями та постачальниками, відрядження; ведення кадрового обліку, нарахування та виплата заробітної плати. Підготовка та подання Декларації ПДВ, податку на прибуток, 1ДФ, валютної декларації, звітності до Пенсійного фонду та органів статистики.
07.2011р – 09.2013рр. – головний бухгалтер ТОВ «ЛОГІКА ФРЕШ». Основні обов’язки: ведення обліку на транспортному підприємстві на загальній системі оподаткування на всіх ділянках бухгалтерського та податкового обліку. Облік ТМЦ, МШП, ПММ, касових та банківських операцій, облік розрахунків з підзвітними особами, з покупцями та постачальниками, з бюджетом та соціальними фондами; касові та банківські операції; нарахування та виплата зар. плати, робота з договорами. Підготовка звітності з податку на прибуток, декларації ПДВ, 1-ДФ, звітність до Пенсійного фонду, підготовка статистичних звітів та ін. звітів для керівництва. Досвід проходження перевірок.
Також, ведення бухгалтерського обліку ФОП на єдиному податку (сфера діяльності надання послуг по ремонту та сервісу, торгівля запчастинами)
10.2010 – 07.2011рр. – ДП «ВОРТЕКС» (виробництво та роздрібна торгівля). Бухгалтер на різних ділянках бухгалтерського обліку.
08.2004-09.2010рр. – ЗАТ Трикотажна фабрика «РОЗА» - бухгалтер на різних ділянках бухгалтерського обліку. Ведення обліку реалізації готової продукції, виробництво, каса, банк, розрахунки з підзвітними особами, перевірка та контроль розрахунків по ПДВ, нарахування та виплата заробітної плати, формування та здача звітності до Пенсійного фонду, 1ДФ
07.2002-05.2003рр.- гол. бухгалтер «РЕКБІ БП» (спеціалізація - надання послуг в інформаційній та охоронній сферах діяльності). Ведення всього бухгалтерського обліку п-ва з невеликим документооборотом.
Освіта: вища економічна (Чернігівський державний інститут економіки і управління за спеціальністю бухгалтер-економіст)
Комп’ютерні навики: досвідчений користувач програм система «Клієнт-Банк», 1С-Бухгалтерія7.7, 1С-Бухгалтерія 8.2 , програми М.Е.DOC, MS Office, Outlook Express, Internet Explorer, навики роботи з офісною технікою.
Особисті якості: відповідальність, комунікабельність, цілеспрямованість, оптимізм.
Від роботи очікую : можливість професійного росту, цікавої роботи в команді, сприятливого клімату в колективі, конкурентної зарплати.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: