Резюме від 15 лютого 2024 PRO

Богдан

Начальник відділу, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
63 роки
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Консультант з публічних закупівель

з 01.2014 по нині (10 років 4 місяці)
ФОП, Київ (надання юридичних та інших послуг)

Провів понад 550 навчальних семінарів, семінарів-тренінгів для замовників торгів/ тендерів

Начальник тендерного відділу

з 06.2002 по 10.2013 (11 років 4 місяці)
Севастопольська торгово-промислова палата (консалтинг бізнес бізнесу)

Організація роботи віділу. Залучення клієнів, збирання бази клієнтів. Надання послуг клієнтам, організація та проведення чотириденних семінарів для розпорядників бюджетних коштів "Правові та практичні аспекти державних закупівель в Україні".
Організація та проведення одноденних тренінгів для Учасників процедур закупівель "Як перемогти в тендері". Читання лекцій на навчальних семінарах. Представництво інтересів Учасників на Адмінстративній колегії Антимонопольного комітету України під час розгляду Скарг. Представництво інтересів Учасників в Господарських судах. Представництво інтересів Замовників розпорядників бюджетних коштів в Адміністративних судах.

Освіта

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

Правознавство, Київ
Вища, з 2014 по 2018 (3 роки 8 місяців)

Ступінь вищої освіти - спеціаліст
Спеціальність - правознавство
Дипломна робота: Правові проблеми фінансового контролю в публічних закупівлях

Українська Академія Державного управління

Державне управління, Одеса
Вища, з 2000 по 2002 (1 рік 5 місяців)

Знання та навички державного управління на середньому рівні: в органах місцевого самоврядування, органах державної влади та управління.

Київський державний університет імені тараса Шевченка

Філософський, філософ, викладач філософських дисциплін, Київ
Вища, з 1985 по 1991 (5 років 9 місяців)

Нині освіта стає більш спеціалізованою, а сфери професійної реалізації – вужчими. Фахівець, який отримав диплом маркетолога чи інженера комп’ютерних мереж, навряд чи зможе працювати економістом або психологом. Це корисно для розвитку суспільства загалом, але обмежує людину і, фактично, робить її «актором однієї ролі». Чи існує універсальна освіта, яка дає змогу розширити сферу професійної самореалізації? Мабуть, найближче до цього ідеалу підходить філософська.

Додаткова освіта та сертифікати

Інформаційно-консультаційний учбовий центр при Торгово-промисловій палаті України

2003 рік з 14 по 25 квітня курс "Державні закупівлі"

Київська школа економіки- треніг для тренерів

2018- 2 місяці

Цифрове видавництво MCFR журнал "Держзакупівлі"

2019 17 вересня Семінар "Як провести закупівлю робіт, аби не мати проблем із контролерами і виконавцями"

Знання і навички

MS Office Користувач Internet Користувач ПК ЛІГА:ЗАКОН Email Веб-браузери Поштовий клієнт CRM Prozorro Практична підготовка тендерної пропозиції на любий предмет, посл Реєстрація та пошук на електронних торгівельних майданчиках огол Оформлення документів тендерної пропозиції та подання на ЕТМ Організація та формалізація процесу закупівель (пошук та вибір) Проведення процедур публічних закупівель зі сторони Замовника Оскарження неправомірних дій Замовника від імені Учасника Реагування на Висновок моніторингу процедури закупівлі: Володію питаннями земельного законодавства Володію питаннями будівельного законодавства Володію питаннями екологічного законодавства Робота з проектувальниками (вихідні дані), завдання на проєктува Організація і проведення тендеру на вибір проектувальника Робота з Єдиним закупівельним словником коди CPV . Реєстрація на електронних торгівельних майданчиках. Перевірка документів конкурентів в електронній системі закупівел Оформлення, подання скарги через електронну систему закупівель Складання Заперечень на Висновок моніторингу, АКТ перевірки ДАСУ Оскарження неправомірних дій ДАСУ в окружному адмін. суді Оскарження Рішення колегії АМКУ в господарському суді Читаю курс лекцій з публічних закупівель

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Рекомендації

Яременко Сергій Олександрович

Яременко Сергій Олександрович

Начальник центру експерт з державних закупівель, Консалтинговий центр з питань державних закупівель

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

СУПРОВІДНИЙ ЛИСТ
Богдан Мороз – консультант з публічних закупівель, консультації, представництво інтересів клієнтів в під час розгляду скарг в Постійно діючій Адміністративній колегії Антимонопольного комітету України, супровід спорів в господарських судах, адміністративних судах. В сфері державних закупівель працюю з 2002 року, 11 років працював на посаді начальника тендерного відділу в Севастопольській торгово-промисловій палаті. З січня 20014 року до цього часу Фізична особа-підприємець. Проживаю в м. Києві.
Протягом 2015-2017 років надавав послуги щодо участі в тендерах, готував пакети документів (тендерні пропозиції), перемагав в торгах та укладав договори від імені ТОВ «Монастирищенська виробничо-впроваджувальна фірма «ЕНЕРГЕТИК» - виробник парових котлів великої потужності. www.Energetik.ua
Тісно співпрацював з відділом продажу підприємства.
Брав участь не лише в публічних закупівлях через систему електронних закупівель Prozorro, а й через електронні торгівельні майданчики корпоративного капіталу. Серед них: ДЕТЕК, ПАТ «АрселорМіттал», ПАТ «Інтерпайп». Зазначені компанії проводять тендери на своїх власних електронних майданчиках, за власними правилами.
Протягом 2018-2022 років організовував і проводив семінари для Замовників торгів з публічних закупівель. Читав лекції на семінарах для замовників торгів. Консультую учасників тендерів.
Маю досвід розробки тендерної документації на закупівлю робіт (нове будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація), супровід такого тендеру, до моменту укладення Договору підряду.

З повагою, Богдан Мороз
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: