Резюме від 12 липня 2019

Алла

Менеджер організації і адміністрування у транспортному будівництві

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Діловод

з 05.2015 по 08.2017 (2 роки 3 місяці)
ТОВ «Мрія-2015», Київ (надання послуг)

Обов’язки:
Ведення установчих документів та загального документообігу компанії; контроль термінів виконання документів; ведення реєстру договорів компанії та робота з актами; ведення ЦПХ договорів; організація роботи по обліку та зберіганню документів; складання графіку відпусток; складання та внесення змін до штатного розпису; формування і ведення особових справ працівників; облік заповнення та зберігання трудових книжок; підготовка наказів по кадрах (прийняття, звільнення, відпустки) та по основній діяльності підприємства; розробка та введення посадових інструкцій працівників; формування списків, статистики, звітів за вимогою; відправка документів поштою; забезпечення офісу канцтоварами; пошук і аналіз необхідної інформації.
Робота в CRM системі (написаної під специфіку фірми).

Менеджер зі збуту за сумісництвом

з 07.2013 по 06.2014 (11 місяців)
СТОВ "Єрківці-2" (Сільськогосподарське підприємство з обмеженою відповідальністю)

Менеджер з логістики за сумісництвом

з 10.2012 по 05.2013 (7 місяців)
ТОВ"Міжрегіональна аграрна база" (Посередницький бізнес)

Освіта

Національний транспортний університет

Спеціальність "Менеджмент організацій і адміністрування", кваліфікація менеджер організації, факультет дорожньо-будівельний, кафедра організації виробництва, магістр, диплом з відзнакою, Київ
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 10 місяців)

Магістерська наукова робота на тему: "Дослідження і оцінка ефективності впровадження нових матеріалів у виробництво підприємствами дорожнього господарства" захищена у 2014 році.
Науково-дослідницька практика в 2013 р. Державний дорожній науково-дослiдний iнститут iменi М.П.Шульгiна , Київ , Україна.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК MS Access Google

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — середній

Додаткова інформація

Відповідальність, сумлінність, пунктуальність, легко знаходжу спільну мову з людьми, швидко навчаюсь новим видам діяльності, не маю шкідливих звичок. Шукаю роботу тільки на території Київа.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: