Резюме від 29 жовтня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2416100

Інженер з сертифікації та якості

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець з якості, стандартизації та сертифікації

з 08.2018 по 09.2022 (4 роки 1 місяць)
ПП «Фірма «Укр-Медмаркет», Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Проведення процедури сертифікації та оцінки відповідності згідно Технічних регламентів щодо медичних виробів згідно встановлених обов'язків уповноваженого представника виробника в Україні. Участь в проведенні перевірок з боку контролюючих органів державного ринкового нагляду, відстоювання інтересів компанії як довірена особа. Співпраця та допомога менеджеру ЗЕД при оформленні імпорту продукції. Перевірка супровідної документації та маркування продукції дилерів-партнерів; підготовка листів-запитів до контролюючих органів; участь в підготовці документації для тендерних закупівель; комунікація з виробниками; інші обов'язки, що стосуються обігу медичних виробів та продукції, що знаходиться в портфелі компанії.

За період роботи успішно завершено нові проекти з отриманням українських Сертифікатів для європейських виробників; підготовлена інструкція для інших департаментів компанії щодо наявності необхідного маркування та супровідної документації при отриманні медичної продукції на склад компанії.

Фахівець з сертифікації, стандартизації та якості відділу оцінки відповідності м

з 05.2017 по 12.2017 (7 місяців)
ТОВ «Українське сертифікаційне агентство», Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Взаємодія з потенційними і сертифікованими клієнтами; ведення системи реєстрації даних і звітної документації; аналіз нормативних документів на систему управління і оцінку відповідності клієнтів; ведення справ; координація роботи з сертифікації, оцінки відповідності продукції та нагляду за сертифікованою системою менеджменту клієнтів; контроль процесу аудиту; участь в підтримці та вдосконаленні системи менеджменту органу сертифікації і його документації; участь у внутрішніх аудитах; участь в нагляді з боку Національного агентства з акредитації України; формування проектів сертифікатів відповідності системи менеджменту і оцінки відповідності; перевірка комплектності досьє і відповідності документів стосовно аудиту вимогам процедур з сертифікації та оцінки відповідності; підготовка проектів декларацій про відповідностість для клієнтів; підготовка інформації для сайту компанії; інші функції відповідно до розподілу обов'язків.

За період роботи мною була впорядкована документація системи управління органу: журнали, процедури, форми та інформація для сайту компанії.

Фахівець з сертифікації

з 08.2015 по 05.2017 (1 рік 9 місяців)
ТОВ «Сертифікаційний центр «Стандарт», Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Взаємодія з потенційними і сертифікованими клієнтами; ведення системи реєстрації даних і звітної документації; ведення справ клієнтів; координація роботи з сертифікації та нагляду за сертифікованою системою менеджменту клієнтів; контроль процесу аудиту; ведення справ персоналу; участь в підтримці та вдосконаленні системи менеджменту органу сертифікації і його документації; участь у внутрішніх аудитах; участь в нагляді з боку Національного агентства з акредитації України; оформлення сертифікатів відповідності системи менеджменту; взаємодія з італійським органом по сертифікації (партнером) QMSCert; оновлення інформації на сайті компанії і інші функції відповідно до розподілу обов'язків.

Працюючи в цій компанії, отримала практичний досвід роботи в органі по сертифікації, знання щодо процедур сертифікації, а також досвід управління сайтом компанії.

Головний спеціаліст сектору організації державного контролю якості медичної прод

з 11.2011 по 09.2014 (2 роки 10 місяців)
Державна служба з лікарських засобів у м. Києві, Київ (Державні організації)

Здійснення державного контролю якості лікарських засобів, що ввозяться на територію України, що включає експертизу поданих до розгляду документів та перевірку маркування; взаємодія з суб'єктами господарської діяльності, з уповноваженими лабораторіями з контролю якості. Здійснення державного контролю якості медичних виробів; розгляд звернень та консультування громадян з питань, що належать до компетенції Сектору; підготовка і проведення семінарів про зміни в законодавстві, що стосуються обігу медичних виробів та участь у підготовці звітів та інших відомостей про роботу Служби в межах своєї компетенції.

Працюючи в цій компанії, отримала досвід роботи в держоргані в сфері фармгалузі, проведення експертизи документації лікарських засобів і процедури ввезення їх на територію України, проведення інспекцій дистриб'юторів медичних виробів. Трудову діяльність в цій компанії почала з посади провідного фахівця лабораторії з контролю якості лікарських засобів та медичної продукції; призначена за конкурсом на посаду провідного спеціаліста сектору інформаційно-аналітичного забезпечення та документообігу; переведена на посаду головного спеціаліста сектору інформаційно-аналітичного забезпечення та документообігу; переведена на посаду головного спеціаліста сектору організації державного контролю якості медичної продукції.

Методист відділу заочного навчання

з 02.2010 по 10.2011 (1 рік 8 місяців)
Національний університет біоресурсів і природокористування України, Київ (Освіта, наука)

Планування навчального процесу, розробка і контроль навчальних планів підготовки фахівців за заочною та екстерною формами навчання, графіків навчального процесу; здійснення обліку чисельності та руху контингенту студентів; аналіз і узагальнення матеріалів за підсумками випробувальних сесій, здійснення перевірок при здачі іспитів.

Працюючи на цій посаді, отримала досвід проведення перевірок при здачі іспитів.

Старший інспектор відділу по роботі з вищими навчальними закладами І-ІІІ рівнів

з 09.2005 по 02.2010 (4 роки 5 місяців)
Национальний аграрний університет, Київ (Освіта, наука)

Ведення діловодства: реєстрація вхідної та вихідної документації, підготовка наказів, документів про нагородження педагогічних працівників вищих навчальних закладів; складання річного звіту по регіональним закладам; прийом і перевірка бухгалтерських звітів по вузам і складання загального бухгалтерського звіту, взаємодія і консультування керівників вищих навчальних закладів про зміни в навчальному процесі.

Працюючи в цій компанії, отримала досвід роботи в сфері освіти і веденні діловодства.

Освіта

Національний університет біоресурсів та природокористування України

Факультет якості, стандартизації та сертификації, Київ
Вища, з 2008 по 2010 (2 роки)

Національний університет харчових технологій

Механічний факультет, спеціальність "обладнання фармацевтичної та мікробіологічної промисловості", Київ
Вища, з 2000 по 2005 (5 років)

Знання і навички

Пользователь ПК

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: