Резюме від 30 березня 2024

Христина

Продавець, адміністратор в зоомагазин, товарознавець, торговий представник, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Винники
Готовий працювати:
Дистанційно, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавець консультант

з 09.2015 по нині (8 років 7 місяців)
Зоомаркет Фауна, Львів (Продаж зоотоварів та домашніх тварин)

Продаж,консультація клієнтів, догляд за тваринами, формування замовлень, прийом та перевірка товару, контроль якості та тепмін придатності, інвентаризація.

Продавець, касир, адміністратор

з 08.2014 по 09.2015 (1 рік 1 місяць)
Зоомагазин "Булька", Львів (Продаж зоотоварів та домашніх тварин)

Продаж,консультація клієнтів, догляд за тваринами, формування замовлень, прийом та перевірка товару, контроль якості та тепмін придатності, інвентаризація.
Робота з програмою Укрсклад.

Освіта

Національний університет імені Івана Франка

Денне відділення біологічного факультету, спеціальність “Фізіологія людини і тварин ”, Львів
Вища, з 2008 по 2013 (4 роки 9 місяців)

Досвід роботи та підготовка:
У 2012 році протягом місяця проходила практику у Середній Школі №21 міста Львова, (проводила уроки з наступних дисциплін: біологія, хімія,природознавство), отримала найвищі оцінки.
Вплив тестостерону та прогестерону на вміст Са2+ в ацинарних клітинах зовнішньоорбітальної слізної залози щурів // Медична хімія. – № 4. – с. 39–42 (стаття).
2. Kotliarova A.B., Merzin Kh.A., Manko V.V. The effect of agonists of purinergic and cholinergic receptors on the Ca2+-content in secretory cells of rats exorbital lacrimal gland // II International symposium "Molecular mechanisms of synaptic transmission regulation" (October 6–9, 2012, Kyiv, Ukraine) – P. 19.
3. Малоїд М.П., Мерзін Х.А. Са2+-гомеостаз секреторних клітин зовнішньоорбітальної сльозової залози щура // Матеріали підсумкової науково-практичної конференції всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напряму «Біологічні науки» (13–16 березня 2012 року, Запоріжжя): збірник тез. – С. 53–54.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet Windows УкрСклад Робота з лабораторним обладнанням Проведення уроків з дисциплін: біологія та хімія

Знання мов

Російська — середній

Додаткова інформація

Я відповідальна, і люблю порядок та чіткість в роботі.
Вічлива, говірлива, тому легко знаходжу підхід до людей.
Є шалене бажання самореалізуватись, тому якщо буде можливість кар'єрного росту - працюватиму з величезною самовіддачею))) ( але оскільки мені вже майже 27 розводити мене на неоплачувану додаткову працю яка не принесе ні прибутку ні плюсиків для кар'єри не вийде ;-) )

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: