Резюме від 5 березня 2024 PRO

Андрей

Директор, начальник отдела строительства, руководитель проектов, технадзор

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник отдела капитального строительства

з 08.2014 по 06.2020 (5 років 10 місяців)
Група компаний VITAGRO, Волочиск (Сільське господарство, агробізнес)

Керівництво БМР на рівні директора департаменту будівництва , оформлення та перевірка кошторисної документаціїї, склажання бюджету будівництва обєктів та департаменту, перевірка актів виконаних робіт та використання матеріалів , підписання договорів з підрядними організаціями та контролб за їх виконанням. Ведення обєктів паралельно ( до 10 та більше) Робота з проектними організаціями з перевіркою та внесенням коригувань до проектних рішень.

Освіта

Винницький Державний Технічний Університет

Промислове та цивільне будівництво, Вінниця
Вища, з 1992 по 1997 (5 років)

Будівництво промислових та цивільних споруд та будівель, знання кошторисної документації, робота з проектною документацією

Додаткова освіта та сертифікати

Международный Институт Менеджмента МИМ г. Киев

2016г.

експерт будівельний 1 категорії ( забезпечення механічного опору та стійкості)СС2

отриманий 28.07.2017р.

інженер технічного нагляду 1 категорії ( будівництво) за напрямком технічний нагляд за будівництвом будівель і споруд CC1, CC2

отриманий 5.08.2022р.

Знання і навички

Організованість Уміння аналізувати Управлінські навички Управління будівельною компанією Організація роботи персоналу Контроль оформлення документів Складання плану виконання робіт Контроль виконання робіт Робота з проектною документацією та її коригування за потреби Обстеження будівель та споруд на предмет їх стану з складанням в

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Рекомендації

  • Шпак Валерій Антонович

    Шпак Валерій Антонович

    Директор проектної організації, ТОВ "Універсал Інжинірінг" м. Хмельницький

    Контактні дані приховані
  • Куриляк Віктор Михайлович

    Куриляк Віктор Михайлович

    Директор компанії, ПП "Вектро-М" м. Хмельницький

    Контактні дані приховані
  • Шабала Олег Олегович

    Шабала Олег Олегович

    Директор компанії, ТОВ "Конструкт буд" м. Луцьк

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Маю високу роботоспроможність, з розумінням відношуся до необхідності працювати в стиснуті терміни, гарантую порядність , відрядження по Україні та за кордон приймаються. Раніше з 1997г. по 2007г. працював на державному будівельному підприємстві на якому придбав високий рівень відповідальності співпраці з замовниками та підрядниками,високий рівень відповідальності роботи з матеріальними цінностями підприємства . Керував БМР при будівництві великих промислових підприємств та цивільних будівель на території України , таких як : "Будівництво Солодового заводу в смт. Чемирівці концерну "Оболонь", "Будівництво Елеватору в м.Хмільник "Астарта-Київ", "Будівництво комбікормового заводу в м. Гайсин "Тегра-Україна", "Реконструкція хлібозаводу в смт. Нова Ушиця ТОВ"Агробізнес", " Будівництво елеватору в с.Острів Тернопільської області компанії "РАЙЗ", будівництво елеваторів,свиноферм, тваринницьких комплексів, комплексів збереження овочів ( холодильників) реконструкція аварійних об"єктів та заводів, на території підприємств групи компаній "Вітагро" м. Волочиськ, "Реконструкція Вокзального комплексу станції Київ", "Реконструкція вокзалу станції Хмільник" за що нагороджений грамотою мерії міста Хмільник, приймав участь в будівництві багатьох багатоквартирних будинків в м. Хмельницький та м. Київ, а також багато інших об"єктів.
Відповідально відношуся до проектної документації , при необхідності коригую, при будівництві об"єктів оперативно реагував на помилки проектних організацій, при необхідності та по можливості сам коригував проектні рішення.
Відповідально відношуся до заключення Договорів як на підрядні роботи так і на Договора постачання, послуг та інших робіт.
За період работи в Групі компаній "Вітагро" м. Волочиск мною був заснований " з нуля" департамент будівництва , з підбором колективу, розробкою функціоналу співробітників та інших функцій які потрібні для повноцінної роботи департаменту.
З 2017 року співпрацюю з експертними та проектними організаціями, виконую роботи по перевірці проектної документації за напрямком забезпечення стійкості та міцності. Також виконую роботи по обстеженню будівель як на їх фактичний стан так і після отримання пошкоджень після агресії російської федерації.
Виконую також роботи з надання послуг інженера технічного нагляду за будівництвом класу наслідків СС1 , СС2.
З 2022р. по нинішній час співпрацюю з експертними та інжинірінговими організаціями з надання послуг різних напрямків - допомога в управлінні проектнами та будівельно-монтажними роботами, технічний нагляд за будівництвом та будівлями , допомога в розробці проектної документації, допомога в перевірці та коригуванні виконавчої документації різних підрядних підприємств та інші послуги в сфері будівництва.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: