Резюме від 22 липня 2014

Татьяна

Економіст, 2 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Шепетівка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Освіта: 2001-2005рр.- Рівненський інститут слов’янознавства Київського славістичного університету. В липні 2005 отримала диплом з відзнакою за спеціальністю «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» за кваліфікаційним рівнем «Бакалавр».
2005-2006рр.– Міжрегіональна Академія управління персоналом. В жовтні 2006р. отримала диплом за спеціальністю «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» за кваліфікаційним рівнем «Магістр».
Жовтень-грудень 2005р. – навчалася на курсах та отримала диплом «Бухгалтер-економіст з правом роботи головним бухгалтером».
Жовтень-листопад 2006р. – навчання з провідними працівниками АКБ «Правекс-Банку» за спеціальністю «Бухгалтер».

Досвід: Листопад 2006р.– жовтень 2007р. — бухгалтер в АКБ «Правекс-Банк» в м.Києві. Ведення електронної бази договорів; робота з клієнтами (фізичними особами, фізичними особами-підприємями, юридичними особами); відкриття та робота з поточними, депозитними, картковими та пенсійними рахунками клієнтів; робота з системами переказів Money Gram, Western Union, Юнистрим та Правекс-телеграф; оформлення операцій з банківськими металами та дорожними чеками; надання в оренду індивідуальних сейфів; ведення періодичної та постійної звітності. Звільнена за власним бажанням.
Жовтень 2007р.- квітень 2008р. — економіст 1-ї категорії в Нетішинському відділенні АКБ СР «Укрсоцбанк» Хмельницької філії. Відкриття рахунків для юридичних осіб та їх супровід; перевірка наявності всіх умов для проведення кредитних операцій за стандартними кредитними продуктами та відкриття рахунків для них; здійснення щомісячної інвентаризації дебіторської та кредиторської заборгованості за операціями з клієнтами; звірка даних бухгалтерського обліку з довідками касирів та зведення каси. Звільнена із займаної посади за згодою сторін.
Квітень 2008 р.- грудень 2008р.— старший економіст сектору кредитної адміністрації Шепетівського відділення Філії «Західне РУ» ВАТ «Фінанси та Кредит». Організація забезпечення оперативного та якісного оформлення кредитних взаємовідносин між Банком та клієнтами Роздрібного банкінгу (клієнтами сегменту Малого та Індивідуального бізнесу) у відповідності з рішенням Кредитного комітету; відображення операцій по кредитним договорам, договорам застави та поруки в АБС; проведення постійного моніторингу за виконанням позичальниками умов кредитного договору, договорів застави та інших умов, передбачених рішенням Кредитного комітету; надання інформації в підрозділи Філії по кредитах щодо обслуговування боргу позичальниками, надання даних по проблемних кредитах для формування звітності; проведення комплексу робіт з проблемними кредитами щодо погашення заборгованості та передача кредитної справи в підрозділ по роботі з проблемними активами згідно внутрішніх положень Банку. Звільнена за згодою сторін.
Січень 2009 р. - липень 2009р. - перебувала на обліку в Міському центрі зайнятості.
Липень 2009р. - липень 2012р. - перебувала у дикретній відпустці по догляду за диноною до 3-х років.
Липень 2012 р. - жовтень 2013р.— фінансовий консультант Шепетівського відділення Філії “Подільське РУ” ПАТ “УкрСиббанк”. Робота з клієнтами (фізичними особами, фізичними особами-підприємями, юридичними особами); відкриття та робота з поточними, депозитними, картковими, соціальних та пенсійними рахунками клієнтів; робота з системами переказів Western Union, Юнистрим, Контакт та переказів по внутнішній системі Банку; видача кредитів та оформлення кредитних справ; страхування житлових приміщень, наземного транспорту та життя.
Листопад 2013 р.- березень 2014р. - перебувала на обліку в Міському центрі зайнятості.
Березень 2014р. - липень 2014р. - фахівець аналітик відділу казначейства в ТОВ “Серединецьке”. Робота в 1:С Бухалтерії: набір платежів, фомування планів, відслідковуваня прохоження їх по порогах, та відправлення в банк. Оформлення реєстрів по підприємствах та передача їх в архів, або відповідним підпрємствам. Перевірка наявності всіх докумендів для здійснення проплат по платежах. Звільнена за згодою сторін.
З липня 2014р. - перебуваю на обліку в Міському центрі зайнятості.

Навички: - вміння працювати з програмами: 1:С Бухгалтерією, MS Windows, Word, Excel, Access, Internet; володію українською, російською, англійською (із словником) та польською (початковий рівень) мовами.

Додаткова інформація: цілеспрямована, швидко навчаюсь, працелюбна, комунікабельна, ініціативна, відповідальна.

Заміжня, маю доньку.

Схожі кандидати

Економіст
10000 грн, Шепетівка

Завідуючий складом, економіст, бухгалтер
18000 грн, Шепетівка

Економіст
10000 грн, Шепетівка

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: