• PRO

Олександр

Керівник відділу, головний фахiвець, менеджер, 23 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний фахівець, Начальник вiддiлу

з 01.1998 по нині (26 років 8 місяців)
Центр продуктивності Мінпраці, АТ "Укрзалізниця", Київ (законодавство з праці, кадровi питання, залізничний транспорт)

Місце роботи:
-з 1998 по 2002 науковий працівник Центру продуктивності Мінпраці. Розроблення міжгалузевих нормативних документів з праці для галузевих формувань, міністерств і відомств України.
- з 2002 по 2004 начальник науково-дослідного відділу Національної професіональної класифікації Центру продуктивності, проведення експертизи кваліфікаційних характеристик та ведення Довідників кваліфікаційних характеристик професій працівників;
-з 2004 по 2014 начальник науково-дослідного відділу з нормування прац ДП «Державний науково-дослідний центр залізничного транспорту України»;
- з 2014 і по теперішній час головний фахiвець АТ "Укрзалізниця" в Департаменті пасажирського господарства, Департамент бухгалтерського та фінансового обліку, Департамент електрифікації та електропостачання.

Професійні досягнення:
-проведення науково-дослідних робіт з вивчення витрат праці та розроблення нормативно-правових і нормативно-технічних документів з праці, затверджених Міністерством праці та соціальної політики України та впровадження їх на підприємствах різних галузей економіки України;
-розроблення нормативiв чисельностi працiвникiв Мiнiстерств та вiдомств України, а також нормативiв чисельностi працiвникiв пiдприємств - НКМЗ, Азовмаш, Автодор, завода Iллiча (м.Марiуполь), ОУ ЧАЕС, готелiв «Прем’єр Палац», «Днiпро», «Колос» та iн.
-розроблення нормативних документів з праці з ремонту та обслуговування залізничного транспорту України;
-розрахунок економічного ефекту;
-тарифікація виконуваних робіт та оплата праці;
-фінансовий облік;
-розрахунок трудомісткості, обгрунтування вартості виконуваних робіт та складання кошторису;
-законодавство з праці та кадрове діловодство.
Участь у наукових, науково-практичних конференціях та семінарах: "Управління продуктивністю. Японський досвід для підприємств України", "Продуктивність, як метод досягнення вищої ефективності економіки України", "Мотивація праці і зарплата", "Підвищення продуктивності підприємств", "Організація та нормування праці на залізничному транспорті", "Шляхи удосконалення пасажирських перевезень", "Нормування праці й заробітна плата на залізничному транспорті" та інші.
Маю досвід госпрозрахунково-договірної роботи. Автор багатьох наукових статей, що опубліковані в журналах «Продуктивність» та «Залізничний транспорт».

Освіта

Донбаська Державна Машинобудiвна Академiя

Обладнання та технологiя зварювального виробництва, Менджмент консалтинг, Краматорск, Будапешт
Вища, з 1992 по 1997 (5 років)

Отримав:
-диплом про вищу освіту в 1997 р., закінчивши Донбаську державну машинобудівну академію, за спеціальністю обладнання і технологія зварювального виробництва, кваліфікація – інженер-механік;
-диплом про навчальний курс з менеджмент-консалтингу: сучасний менеджмент, маркетинг, лізінг за програмою Угорського центру продуктивності (HPC) та Японського агентства з міжнародного співробітництва (JICA), Будапешт, 2002 р.

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

не употребляю алкоголь, не курю, занимаюсь спортом

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: