Резюме від 18 квітня 2024

Лариса

Главный бухгалтер

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

04205, м. Київ, проспект Оболонський, 23А, кв.262
Телефон: моб.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Головний бухгалтер. Дистанційна робота, присутність в офісі 2-3 на тиждень друга половина дня.
Досвід роботи головним бухгалтером –14 років.
Ведення бухгалтерського і податкового обліку в повному об’ємі: облік первинної документації, нарахування і виплата заробітної плати, облік використання ПММ, облік автотранспорту, работа з підзвітними особами, банківські, касові, валютні операції;

- Складаня фінансової, податкової, статистичної звітності;

- Взаємодія з контролюючими органами, банками;

- Планування і контроль видатків грошових коштів;

- Складання бюджету, контроль його виконання, аналіз відхилень.

- Облік і контроль використання матеріальних цінностей;

- Участь в погоджені договорів, аналіз проектів.

- Организація і контроль работи бухгалтерії, персонала, розробка положень, інструкції, навчання;

- Кадровий облік.

З жовтня 2015
По теперішній час ТОВ “ ”.
Оптова торгівля фармацептичними препаратами. Обов’язки головного бухгалтера. Веденя бухгалтерського, податкового, кадрового обліку від первиних документів до сдачи звітності в повному об’ємі в программі 1С 8.3УТП.
ЗЕД – імпорт, экспорт і всі операції пов’язані з купівлею-продажем валюти і по розрахункам з нерезидентами. Досвід работи з бюджетними організаціями. Нарахування заробітної плати, лікарняних, відпусток. Робота с Клієнт-банком. Формування і здача звітів в податкові органи і статистику. Ведення управлінського обліку і складання звітності для керівників і засновників.
З вересня 2012
Вересень 2015 ТОВ "ЛАБВІТА" (Компанія з іноземними інвестиціями).
Оптова торгівля медичним обладнанням та реагентами. Обов'язки головного бухгалтера. Ведення бухгалтерського, податкового, кадрового обліку у повному обсязі у програмі 1С 8.2УТП. ЗЕД - імпорт, експорт та всі операції пов'язані з купівлею-продажем валюти та за розрахунками з нерезидентами. Досвід роботи із бюджетними організаціями. Нарахування зарплати, лікарняних, відпусток. Робота із Клієнт-банком. Формування та здавання звітів у податкові органи та статистику. Ведення управлінського обліку та складання звітності для керівника та засновників. Досвід керування складом бухгалтерії.
З вересня 2010 року
До серпня 2012р ТОВ “Нонатек” м. Київ. Головний бухгалтер.
Оптова торгівля. Послуги. (Єдиний).
Обов'язки головного бухгалтера. Веде бухгалтерський, податковий, кадровий облік у повному обсязі. Виписка рахунків, видаткових, прибуткових накладних, авансові звіти, відрядження, формування податкового кредиту та зобов'язань, каса, розрахунки з постачальниками та покупцями, облік ПММ, ОЗ, МШП, ЗЕД - купівля-продаж валюти, розрахунки у валюті з нерезидентами (постачальниками), нарахування зарплати, лікарняних, відпусток. Робота із Клієнт-банком. Формування та здавання звітів у податкові органи та статистику.
З травня 2002р
До вересня 2010р ТОВ "ЕПОС" м.Київ.
Бухгалтер податкового обліку. Оптова торгівля. Послуги. ЗЕД. авансові звіти, відрядження, формування податкового кредиту та зобов'язань, каса, розрахунки з постачальниками та покупцями, облік ПММ, ОЗ, МШП, ЗЕД, нарахування зарплати, лікарняних, відпусток. Робота із Клієнт-банком. Формування та складання звітів до податкових органів та статистики
З травня 2000 р Центральна міська клінічна лікарня.
по травень 2002 Бухгалтер з розрахунків з постачальниками.
З жовтня 1999р. ТОВ "Гарантія" м. Вінниця. Головний бухгалтер.
До квітня 2000р. Заклад громадського харчування.
Обов'язки головного бухгалтера. Вела бухгалтерський, податковий, кадровий облік у повному обсязі.
Освіта вища.
Освіта вища.

1994-1999 Вінницький інститут регіональної економіки та управління. Диплом з відзнакою спеціаліста зі спеціальності "Бухгалтерський облік та аудит".

2008 Навчальний центр "Школа ринкової економіки", курс "Головний бухгалтер”. ПК – досвідчений користувач; 1С-Підприємство 7.7; УТП 8.3; "1С-Звіт", "Клієнт-Банк"; MSOffice; "Ліга"; Інфодиск, Медок. Взаємодія з програмістами у сфері доопрацювання бухгалтерських програм; швидко освоюю нові продукти. Англійська – рівень елементарі. Особисті якості: Відповідальність, системність мислення, високий рівень самоорганізації, уміння працювати з великими обсягами інформації, прагнення постійного підвищення професійного рівня, порядність, тактовність, комунікабельність. Син 19 років.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: