Резюме від 14 червня 2018

Вадим

Менеджер по продажам, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Нововолинськ
Готовий працювати:
Володимир, Нововолинськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з транспортно-експедиторської діяльності

з 08.2009 по нині (14 років 9 місяців)
"Пан Курчак" , Нововолинськ (Виготовлення та реалізація ковбасних виробів, м*ясних напівфабрикатів, м*ясних делікатесів та м*яса)

Організація доставки продукції на торгові точки згідно встановленого часу, перевірка рентабельності кожного рейсу, найоптимальніше формування маршруту руху водія згідно пройденого кілометражу, та найоптимальнішої завантаженності автомобіля доставки. Контроль за пробігами автомобілів згідно встановленних датчиків gps, визначення похибки згідно фактично пройденого кілометражу.
А також формування маршрутів доставки по областям, районам, містам та селам (територія доставки охоплює майже всю західну Україну). Контроль по доставці продукції на торгові точки.

Менеджер з логістики

з 09.2008 по 08.2009 (11 місяців)
"Пан Курчак" (Виготовлення та реалізація ковбасних виробів, м*ясних напівфабрикатів, м*ясних делікатесів та м*яса))

Організація відвантаження та доставки великотонажних автомобілів. Контроль за вчасним приїздом великотонажного автомобіля на торгові точки, контроль оплати за продукцію, організація та оформлення супровідної документації на вантажі (видаткові та податкові накладні, товаро-транспортні накладні, якісні посвідчення та вет. свідоцтва). Перевірка санітарно-технічного стану автомобіля (санітарний паспорт, санітарна книжка, тех. паспорт), робота з водіями та клієнтами під часи доставки та транспортування продукції. Перевірка температурного режиму термофургону за допомогою термотестерів (термотестер- датчик перевірки температури за певний проміжок часу, з можливістю перегляду та роздруківки всіх необхідних данних по температурі). Оформлення та подача замовлень продукції на склад готової продукції. Пломбування вантажів на номерні пломби, та перевірка їх цілісності та номеру при прибутті вантажу.

Торговий представник

з 08.2007 по 09.2008 (1 рік 1 місяць)
"Пан Курчак" (Виготовлення та реалізація ковбасних виробів, м*ясних напівфабрикатів, м*ясних делікатесів та м*яса))

Продаж та реалізація ковбасних виробів, м*ясних напівфабрикатів, м*ясних делікатесів та м*яса. Перевірка присутності продукції на торгових точках, викладка товару на вітринах, контроль термінів реалізації продукції. Контроль та аналіз залишків продукції у клієнтів, контроль та перевірка дебіторської заборгованості. Контроль за доставкою продукції до клієнтів та повернення нереалізованої продукції на підприємство з подальшою її компенсацією. Безпосередня робота з клієнтами та вирішення нагальних питань та проблем, що виникають в процесі співпраці.
Розширення клієнтської бази та розширення асортименту продукції, що реалізовується. А також збільшення щомісячних продаж та об*ємів (робота на результат).

Освіта

НЕМТ

Технічне обслуговування та ремонт устаткування підприємств машинобудування, Нововолинськ
Середня спеціальна, з 2003 по 2007 (3 роки 10 місяців)

Проходив ряд тренінгів на тему "Ефективні продажі", "Менеджмент і логістика"

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Робота зі сканером Робота з ксероксом Робота з факсом Skype ICQ

Додаткова інформація

Молодий, цілеспрямований, наполегливий, без шкідливих звичок, основною рисою характеру є відповідальність.
Від роботи чекаю здобуття нового досвіду роботи у даній сфері, знайомства з цікавими людьми, кар*єрного росту (по можливості).

Схожі кандидати

Менеджер з продажу
10000 грн, Нововолинськ

Консультант з продажу
9000 грн, Нововолинськ

Менеджер зі збуту
30000 грн, Нововолинськ

Менеджер з продажу
12000 грн, Володимир

Менеджер з продажу
Нововолинськ

Менеджер з продажу
10000 грн, Нововолинськ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: