Резюме від 28 листопада 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2470158

Юрист, помічник нотаріуса, адвоката, 5 400 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юридичний нарямок Державна служба

з 11.2013 по нині (10 років 6 місяців)
Бюджетна,цивільно-правова,договірна, претензійно-позовна

Представляла інтереси управління в судах (першої інстанції,апеляції), працювала з виконавчими документами,надавала відповідь в суди про виконання судових рішень.Отримувала в судах оригінали та копії рішень (ухвал, постанов,наказів господарських судів). Створювала номенклатуру по юридичним питанням в управлінні, вивчалась і створювалась база по документообігу нормативно-правової бази, постійно оновлювалась зі змінами та доповненнями. Робота з клієнтами управління по юрпитанням,проводилась робота з договорами.
Співпрацювала з банками по залученню клієнтів з іпотечного кредитування.Орієнтуюсь на ринку нерухомості по правовим питанням та ціновій категорії. Займалась питаннями реєстрації фізичних та юридичних осіб,реєстрацією речових прав на нерухоме майно.
Працюю в реєстрах речових прав на нерухоме майно та рухомого майна.
Знайома з реєстрами боржників,обтяжень,арешт та зняття арешту в реєстрах рухомого та нерухомого майна. Підготовка документів для вчинення нотаріальних дій в сфері нерухомості.

Освіта

Тернопільський національний економічний університет

Правознавство, Вінниця
Вища, з 2012 по 2014 (1 рік 9 місяців)

Друга вища освіта- диплом за спеціальністю-юрист, маю досвід роботи в державній структурі. Перша освіта вища- педагогічна,

Додаткова освіта та сертифікати

Вінницький педагогічний педуніверситет

5 років навчання

Знання і навички

Юрисконсульт , агенство нерухомості директор агенства Професійно (робота з компютером)

Додаткова інформація

Одружена, комунікабельна , маю позитивний характер , віддаюся повністю роботі
Водійські права,категорія В. Зв*язатися можливо по тел.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») .Дякую.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: