Резюме від 17 квітня 2024 PRO

Наталія

Біолог, зоолог

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Зоолог, науковий співробітник, завідувач відділу, пров.зоотехнік

з 02.2009 по нині (15 років 3 місяці)
Київський зоологічний парк, Київ (Освіта, наука)

Зоолог відділу "Аквтераріум" - догляд та годівля безхребетних, риб, земноводних та рептилій відділу, складання місячних та річних раціонів годівлі і руху поголівя тварин, розробка нових та періодична заміна елементів дизайну уже існуючих експозицій, написанння текстів етикеток та просвітницьких матеріалів для сайту зоопарку.

Завідувач відділу "Акватераріум" - керівництво адміністративною, господарською та науково-виробничою діяльністю відділу, організація праці та розподіл кадрів на дільницях відділу, контроль за годівлею, розмноженнням та станом тварин, контроль матеріально-технічного стану відділу, участь у просвітницьких заходах.

Науковий співробітник - участь у розробці планів та проектів науково-дослідних робіт парку, проведення спостережень, теоретичних та експерементальних досліджень, інтерпритація та обробка отриманих результатів, написання звітів за результатами роботи.

Провідний зоотехнік відділу птахів - організація роботи персоналу на відділі, контроль за доглядом годівлею та розмноженням птахів, складання кормових раціонів, річних та сезонних, проведення спостережень за поведінкою птахів з метою покращення їх умов утриманння, проведення тренінгів та збагаченння середовища птахів, написання інформаційних матеріалів, участь у просвітницьких заходах.

Освіта

Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка

Природничий, біологія, Кам'янець-Подільський
Вища, з 2000 по 2006 (6 років)

Магістр

Додаткова освіта та сертифікати

аспірантура КНУ імені Тараса Шевченка

2006-2009

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: