Резюме від 2 серпня 2022

Мирослава

Кухар-універсал, су-шеф, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар холодного цеху/з липня2021 су-шеф

з 07.2020 по нині (3 роки 10 місяців)
Riverwood, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар гарячого цеху

з 12.2018 по 07.2020 (1 рік 7 місяців)
Yoshi, Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший зміни

Кухар-универсал

з 06.2018 по 09.2018 (3 місяці)
Готель Royal Ricc, Брно, Чехія (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв згідно тех.карт, та норм підприемсва.

Кухар хол.цеху.Кухар-универсал,

з 12.2015 по 05.2018 (2 роки 5 місяців)
Кафе "Часы", Гатчина, Спб (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв згідно технологічних карт, контроль якості та наявності продуктів та н/ф.

Кухар-универсал

з 07.2013 по 10.2014 (1 рік 3 місяці)
спорт комплекс "Спортохота", Черкаси (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Полтавський університет економіки та торгівлі

Факультет харчових технологій, готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, спеціальність: харчові технології та інженерія, Полтава
Вища, з 2010 по 2013 (2 роки 9 місяців)

Черкаський кооперативний економіко-правовий коледж

Харчових технологій, Черкаси
Середня спеціальна, з 2007 по 2010 (2 роки 6 місяців)

отримала:
- диплом з відзнакою;
- кухар 5 розряду;
- кондитер 3 розряду.

Знання і навички

MS Word MS Excel Користувач Internet Уміння аналізувати Програми-архіватори

Додаткова інформація

Під час навчання проходила навчальну практику на базі відпочинку у Феодосії, а потім за кордоном в Чехії в місті Брно.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: