Резюме від 28 лютого 2007

Olga

Редактор-журналист

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Огаркова Ольга Валеріївна
Кваліфікація:
Вища освіта в області журналістики і редакторської справи (Видавничо-поліграфічний факультет КНТУ «КПІ»), досвід практичної роботи у цій області - 7 років.

Дата народження: 17 січня 1972 року
Адреса: Київ, вул. Бучми 3, кв.117
Тел. дом.:550-68-01, тел. моб.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи:
09.99 р. – по теперішній час – посада редактора Національної кінематеки України «Київнаукфільм».
Обов’язки: підготовка заявки на літературний сценарій, підготовка літературного сценарію, підготовка ігрового сценарію (неігрове кіно, ігрове кіно), підготовка супроводжувальних документів до проектів, написання статей до анатованих каталогів кінематики, написання статей про сучасне кіно, адміністративна робота.
05.96 р. -11.98 р. – дизайнер у видавничо-поліграфічній фірмі «Діловий контакт»: розробка дизайну і підготовка оригінал-макетів до друку, робота з клієнтами.
10. 89 – 04. 95 р. – менеджер в Міжнародному центрі технологій програмування «Технософт»: організація і проведення виставок-презентацій.

Мова: російська, українська, англійська.
ПК: Windows, MS Office, Internet Explorer, графічні додатки.

Додаткова інформація: робота позаштатним автором у жін. виданнях; займаюсь авторською творчістю (художня література, публіцистика, поезія), здатна до самоосвіти. Заміжня, маю двох дітей.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: