Резюме від 20 жовтня 2014

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2584306

Зав. складом, 3 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Острог
Готовий працювати:
Нетішин, Острог, Рівне

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Р Е З Ю М Е


Колтонюк Тетяна Георгіївна
07.07.1974 року народження.
Рівненська обл.,
м.Острог, вул.Щорса, 8а
освіта:
1)технік-технолог ЛДВ;
2)повна вища,
за спеціальністю « Правознавство»

моб.телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e.mail [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


У березні 1993 року мій трудовий шлях розпочався з посади комірника в Острозькому райсількомунгоспі, де я набула практичних навиків та ведення складської документації.
З липня 1994 року перейшла на роботу кладовщика-табельщика на участок Пром-9 СУ-2 УС ХАЕС. На даній посаді досвід роботи збільшився та доповнився новими знаннями та навиками, щодо ведення складської документації а також встановлення графіку робочого часу та ведення табелів робочого часу, відпусток і бюлетенів.
У лютому 1996 року пройшла конкурсний відбір до органів місцевого самоврядування. З 1 березня 1996 року зарахована на посаду спеціаліста відділу субсидій Острозької міської ради народних депутатів. У зв'язку з реорганізацією структури, переведена до управління праці та соціального захисту населення на посаду головного спеціаліста, де і працюю дотепер.
Володію навиками роботи зі створення баз даних до ПК; бухгалтерською документацією, ведення архіву. Працюю із законодавчими актами в межах України, слідкую за змінами до законів.
Маю водійські права та закордонний паспорт.







Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: