Резюме від 6 травня 2022 PRO

Олександра

Продавец-консультант, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Продавец-консультант

з 04.2021 по нині (3 роки 1 місяць)
Gut Munhen, Днепр (Продажа одежды и обуви)

Продвижение продаж клиентам магазина, выполнение КРI

Заступник директора

з 05.2018 по 04.2021 (2 роки 11 місяців)
Гарна страва, Першотравенск (Харчова промисловість)

Супервайзер по улучшению качества выдачи готовой продукции и увеличению продаж.

Зав.виробництвом

з 03.2012 по 08.2014 (2 роки 5 місяців)
ТОВ "Омега" cупермаркет "Varus" (Роздрібна торгівля)

•здійснення керівництва виробничо-господарською і торгівельно-обслуговуючою діяльністю цехів;
•організація роботи й ефективної взаємодії всіх ділянок підприємства, спрямування їх діяльності на забезпечення високої якості приготування страв і кулінарної продукції та високої культури обслуговування;
•складання замовлень на необхідну кількість сировини, матеріалів, напівфабрикатів, устаткування, забезпечення їх своєчасного отримання зі складу, контроль термінів, асортименту, кількості та якості надходження і реалізації продуктів;
•контроль справності роботи устаткування, забезпечення своєчасного інформування про необхідність ремонту вийшовшого з ладу обладнання;
•здійснення постійного контролю технології приготування їжі, нормами закладки сировини; проводження інструктажу по технології приготування їжі та іншим виробничим питанням;
•організація обліку, складання і своєчасного надання встановленої звітності по виробничо-господарській діяльності цехів;
•аналіз собівартості кулінарної продукції, внесення пропозицій щодо її зниження без шкоди якості;
•контроль наявності статутної, організаційної та нормативної документації, регулюючої діяльності цехів;
•проведення щомісячної інвентаризації;
•контроль за правильним і чітким виконанням функціональних обов'язків всіх співробітників цехів;
•контроль за дотриманням працівниками правил і норм охорони праці та техніки безпеки, санітарних вимог і правил особистої гігієни, виробничої та трудової дисципліни;
•контроль за дотриманням працівниками правил внутрішнього трудового розпорядку, графіка виходу персоналу на роботу, ведення табельного обліку використання робочого часу;
•складання заявок на підбір персоналу відповідно до штатного розкладу, проведення співбесід при підборі персоналу, узгодження питань прийому, звільнення та переміщення працівників;
•організація роботи з підвищення кваліфікації та професійної майстерності робітників, проведення виховної роботи в колективі;
•контроль за проходженням медичного огляду співробітниками підприємства в терміни, встановлені органом санітарного нагляду.

Освіта

Донецький промислово-економічний коледж

Організація виробництва за кваліфікацією виробничого менеджменту, Донецьк
Незакінчена вища, з 2011 по 2014 (2 роки 8 місяців)

Диплом молодшого спеціаліста.

Знання і навички

Користувач ПК Технологія приготування страв

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Володію українською, російською мовами.
Досвідчений користувач ПК.
Відповідальне ставлення до роботи, пунктуальність, працелюбність, цілеспрямованість, вміння працювати в команді, орієнтація на високий результат в роботі, старанність, вміння відстоювати власну думку, володію собою у діловому спілкуванні, здатність працювати в стресових ситуаціях, швидко сприймати інформацію, вчуся новому та маю бажання постійно вдосконалюватися.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: