Резюме від 30 листопада 2022

Володимир

Менеджер по продажам, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто проживання:
Луцьк
Готовий працювати:
Дистанційно, Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

Користувач ПК Користувач Internet

Знання мов

Російська — вільно

Додаткова інформація

Романов Володимир Володимирович.
Дата народження: 19-10- 1969
М.Луцьк
Контактні дані: моб.тлф: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»);

E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Досвід роботи :

06.2018- по даний час Старший менеджер - виробничо-комерційна фірма ТОВ "ТД Ніка Авто" пошук клієнтів, укладання договорів, продажу та організація логістики на підзвітній території, закупівля обладнання та розхідних матеріалів для виробництва. Забезпечення товаром магазину, проведення інвентарізацій і ревізій.
09.2014.- 06.2018 Регіональний менеджер (керівник представництва) Луцького Представництва «ТОВ ПАС» - пошук клієнтів, укладання договорів, продажу та організація логістики на підзвітній території, управління робочим колективом, організація технологічного процесу, мотивація і підбір персоналу.
02.2014- 09.14. Керівник Луцького Представництва «ТМ»(Тульчин м’ясо) побудова дистрибуції з нуля в Волинській і частково Рівненській областях. Підбір торгової команди, управління продажами, логістика, розрахунок рентабельності філії, просування нової ТМ, проведення переговорів з ключовими клієнтами та дистриб'юторами.
01.2013- 02.2014. Регіональний менеджер: ТОВ «ЖМК» (житомирський м’ясокомбінат)
прямі продажі по Волинській, Рівненській областей і частково Львівської області .Організація роботи філії з нуля. Побудова дистрибуції регіон з нуля, розвиток різних каналів збуту, робота в полі з торговою командою (прямі продажі), аналіз, планування, контроль відвантажень, дебіторської заборгованості, виконання планів продажів. Розвиток території, кількісна та якісна дистрибуція в регіоні, логістика (своєчасна доставка товару клієнтам найманим транспортом). Проведення переговорів з мережами і оптовими клієнтами.
10.2011 – 01.2013 Регіональний менеджер: ЧФ «Луцьккондитер»
розвиток Волинської, Рівненської областей. (робота за договором) Побудова дистрибуції регіону ,, розвиток різних каналів збуту, робота в полі з торговою командою дистриб'ютора, виконання планів продажів. Розвиток кількісної та якісної дистрибуції в регіоні. Проведення переговорів з мережами.

10. 2010- 10. 2011 Приватний підприємець. (Закритий) (дистриб'ютор ТМ «NEO») торгова команда + логістика + 5 своїх торгових точок.
Дистрибуція по Волинській області. (Формування торгової команди, здійснення контролю ефективності роботи персоналу, мотивація, збільшення продажів на території, оптимізація маршрутів.
08.2008- 08.2010 МХП (Миронівський хлібопродукт) Регіональний менеджер з продажу
Оптова, дрібнооптова торгівля продуктами харчування: пошук дистриб'юторів, оптових клієнтів, розвиток клієнтської бази, робота з дистриб'юторами (робота з дистриб'юторами -напрацювання і розвиток роздрібної та дрібнооптової клієнтської бази, робота з ТП дистрибютора з просування торгових марок. Регіональний менеджер з продажу - Волинської, Рівненській та частково Львівської обл. Досягнення присутності у всіх категоріях торгових точок максимального асортименту продукції ,. Присутності в пріоритетних місцях ТТ, в максимально можливому обсязі експозиції товару. Виконання плану продажів , зростання обсягів продажів. Проведення переговорів з торговими мережами і ключовими клієнтами, розвиток і контроль роботи фірмових торгових точок, просування нових брендів на ввіреній території, пошук дистриб'юторів.
2006 -2008 - Начальник служби безпеки Торговий дім СОФІ (Дистрибуція ТМ Неміров)
5 - років служба по контракту Національна Гвардія України (командир вхводу)
Освіта - НЕ закінчена вища.
Додаткові відомості :
Наявність ПК, інтернету (впевнений користувач)
Водійський стаж з 1992 р ,категорія Б
Наявність власного автомобіля: ВАЗ 21063, встановлено ГБО (газ)
Прописаний і проживаю в місті Луцьку

Схожі кандидати

Менеджер з продажу
Дніпро, Дистанційно

Менеджер з продажу
Дистанційно

Аналітик, закупівлі, продаж, консультант
Дистанційно

Менеджер з продажу
13000 грн, Дистанційно

Менеджер з продажу
Дистанційно

Менеджер з продажу
Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: