Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 2 квітня 2024 PRO

Світлана

Медсестра операційна, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Операційна медсестра

з 03.2016 по нині (8 років 1 місяць)
Укр.науково-практичний центр ендокринноі хірургіі, Киев (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Операційна медсестра

з 10.2012 по 03.2016 (3 роки 5 місяців)
Броварська ЦРЛ, Бровары (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Ведення медичної документації, знання основних груп медичних препаратів, виконання медичниих маніпуляцій . Дотримання правил санітарно гігієнічного і протиепідемічного режиму, контроль та зберігання лікарських засобів.
Передстерилізаційна обробка і стерилізація інструментів, підготовка до стерилізації операційної білизни і матеріалу, післяопераційні перев'язки.
Підготовка операційної та учасників до проведення операції, надання допомоги учасникам операції при її проведенні, забезпечення учасників необхідними матеріалами, інструментами, апаратурою.
Контроль в ході операції за своєчасним поверненням інструментів і матеріалів, контроль за дотриманням правил асептики та антисептики всім персоналом, який знаходиться в операційній.
Генеральні та поточні прибирання операційної.

Освіта

Уманське медичне училище

Сестринська справа, Умань
Середня спеціальна, з 1990 по 1993 (3 роки)

Курси підвищення кваліфікації при Черкаському медичному коледжі. Присвоєно першу кваліфікаційну категорію "сестринська справа" 2010р. Курси підвищення кваліфікації (розширення профілю) з Педіатрії(медичні сестри дитячих відділень) при Черкаському медичному коледжі. 2012р. Присвоєно вищу кваліфікаційну категорію "сестринська справа" 05.03.2012р. Курси підвищення кваліфікації«Науково-практичний центр профілактичної та клінічної медицини» Державного управління справами,«хірургія»(операційна) в 2018. Присвоєна вища кваліфікаційна категорія „сестринська справа(операційна)” 09.11.20. Курси підвищення кваліфікації з15.05 по15.06.23 «Хірургія» м/с операційні та старші операційні м/с.

Додаткова інформація

Заміжня, не маю поганих звичок, комунікабельна, швидко вчуся.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: