Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 квітня 2024

Александр

Керуючий, заступник керуючого

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»);
Електронна пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Ціль: Отримати перспективну роботу з можливістю подальшого кар'єрного росту, реалізувати свої знання, застосувати свій юридичний досвід у більш перспективній роботі. Готовий до відряджень.

Особистісні якості: Вмію аналізувати, планувати та реалізувати поставлені цілі! Активна життєва позиція, орієнтація на результат, цілеспрямований, відповідальний, ініціативний, рішучий. Бажаю постійно покращувати свої знання та навички у різних сферах. Швидко навчаюсь. Вільно володію комп'ютером та мережею інтернет.

Досвід роботи:
Директор ТОВ
02.2018 - на даний час - Альянс (експорт та транспортування зернових культур територією України та за її межі).
Контроль особистого персоналу, навчання роботі, зустрічі з контрагентами, проведення переговорів із замовниками, підписання різноманітних документів, договорів та іншої супутньої документації. Контроль робочих процесів та своєчасних навантажень.

Юрист, Регіональний керуючий
07.2015 - 02.2018 Альянс (експорт та транспортування зернових культур територією України та за її межі).
Зустрічі з контрагентами, проведення переговорів, підписання різноманітних документів, договорів та іншої супутньої документації. Робота з ветеринарними та митними службами. Контроль завантажень та відправлення зерна з елеватора одержувачу.

Керівник з видачі автомобілів по Черкаській та Кіровоградській області
з 11.2011 до 04.2014 “Укр. Авто” (Авто Просто) (Авто бізнес)
Моніторинг та контроль процедури видачі автомобілів від автосалону до покупця, контроль робочого персоналу в автосалоні, проведення переговорів, підготовка та підписання різного роду документації, нотаріальне оформлення договорів Поруки та Застави, реєстрація транспортних засобів в органах МРЕО. Страхування автомобіля та пролонгація цих договорів, договірна діяльність.

Юрисконсульт
з 04.2011 по 09.2011 ТОВ "Комбінат-Черкаси" (Торгівля)
Проведення переговорів із постачальниками та замовниками. Укладання договорів з контрагентами, підписання необхідної документації, пролонгація договорів згідно з встановленим графіком. Контроль планів пролонгації договорів. Укладення договорів оренди.
Повне складання та підписання різних договорів, Актів прийому передачі товару, складання довіреностей на співробітників та багатьох інших необхідних документів, та їх підписання. Ведення кадрів.

Юрисконсульт по Черкаській області
з 11.2010 по 07.2011 ТОВ ВКК “Арія” (Мобільний зв'язок)
Складання та підписання договорів, різного роду документації, пролонгація договорів оренди, об'єктів нерухомості відповідно до встановленого графіка. Контроль планів пролонгації договорів. Виїзд на об'єкти, проведення переговорів із власниками об'єктів для винесення прийнятних рішень та погодження умов договору. Підготовка різних договорів та всіх необхідних документів та їх підписання.

Юрист
з 10.2005 по 12.2010 “Захист” (Юридичні послуги)
Надання юридичної консультації, представлення інтересів клієнтів в судах та інших державних інстанціях, складання позовних заяв та різного роду документації для суду та інших інстанцій, укладання договорів.
Також попутно вів справи різних організацій, таких як: “Джерело” і “Рантьє” (фінансові послуги). Здійснював стягування заборгованості з боржників у судовому порядку, представляв інтереси кредитних організацій у судах, ДВС та інших інстанціях, вів документацію. Проводив переговори із боржниками, досудове врегулювання питань.
Черкаська Технологічна Корпорація "ЄС" (Будівництво). Представляв інтереси ЧТК «ЄС» у різних інстанціях, надавав юридичні консультації, договірну діяльність.
"Експерт-Ріелті" (Нерухомість). Ведення документації, укладання договорів, робота з БТІ, судами, ДВС, повний супровід документів до нотаріального оформлення, вирішення питань пов'язаних з юриспруденцією та зняття арештів з майна.

Юрисконсульт
з 08.2007 по 12.2008 Роял Капітал (Переоформлення цінних документів (акції великих заводів, організацій, підприємств))
Займався скуповуванням та переоформленням акцій великих заводів, організацій та підприємств. Вів документацію, оформлював договори купівлі-продажу та переоформлення пакету акцій від акціонера до нового власника. Представляв інтереси фірми у різних інстанціях. Постійний оборот із великими сумами готівки.

Освіта:
Школу закінчив у 1999 році та вступив до коледжу на юридичний факультет. У вільний час навчався в автошколі та отримав права категорії ,, А,В,С,Е”.
Восени 2000 року був призваний на строкову військову службу до Збройних Сил України. Демобілізувався у травні 2002 року у звання старшого сержанта. Мав підпорядкування 30 осіб.
з 09.2002 до 06.2007
ЧНУ ім. Б. Хмельницького Юридичний факультет.
У вільний від навчання час працював у громадській юридичній організації "Захист". Закінчив навчання в університеті у 2007 році та здобув повну вищу юридичну освіту та кваліфікацію юриста.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами