Резюме від 6 травня 2024 PRO

Тетяна

Головний бухгалтер, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер, Головний бухгалтер в одній особі, Бухгалтер із функціями ГБ

з 06.1995 по нині (28 років 11 місяців)
ТОВ ТАНДЕМ та Група компаній при групі засновників-ТОВ, ФОП 2, 3 групи, на загальній системі обліку, М. Днiпро (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Досвід работи по организації, веденню та автоматизації бухгалтерського, податкового та управлінського обліку на комерційних підприємствах (мікро та малі підприємства) та з підприємцями 2,3 групи та загальної системи обліку. Досвід роботи з 2 та більше ТОВ/загальна система обліку, єдиний податок/ і ФОП ( 2-, 3-я група платника єдиного податку та загальна система обліку). Галузь діяльності- виробництво та виробничі послуги, транспорт та послуги, СТО, оптова та роздрібна торгівля, будівництво (КБ2, КБ3, ІВР: субпідряд), нерухомість, посередницькі та інші послуги .
•Досвід роботи із організації та становлення роботи підприємства та ФОП (починаючи із розроботки статутних документів та реєстраціїї в органах державної влади та інше..), організація обліку та його автоматизація, відновлення обліку, закриття бізнесу.
- Досвід автоматизації обліку з впровадженням програмних продуктов 1с 8- УТП, Бухгалтерія BAS, Бухгалтерія BAS Будівництво, Бухгалтерія BAS КОРП, BAS КУП, BAS ERP;MeDok, Fredoзвіт
•Досвід роботи на багатьох ділянках бухгалтерського обліку- операції із основними засобами, НА, облік ТМЦ, ПММ, касові операції, облік руху грошових коштів на банківських рахунках, ЗЕД( бухгалтерьский облік- відображення обліку за ВТД, курсові різниці) , кадровий облік, операції обліку нарахування та виплати з\п, розрахунки з фондами та розрахунки податків, у т.ч. ЄСВ, ПДФО, ВЗ, ПДВ (у т.ч. електронне адміністрування ПДВ, розблокування ПН без судової справи), податку на прибуток, земельний податок, податок на нерухоме майно, проведення інвентаризації та звіряння кредиторско-дебіторської заборгованості, облік послуг, звітність та інші операції бухгалтерського та податковогого обліку; управлінські звіти.
- Досвід роботи організації та управління колективом бухгалтерії (від 2 до 13 чел).

Освіта

ДХТІ

Економіка підприємств, бухгалтер-економіст, Дніпро
Вища, з 1990 по 1995 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Постійна самоосвіта з БУХ., Податкового, Управлінського обліку.Курс 1С 8 УТП Украина, 1С8Бухгалтерия BAS КОРП, КУП

постоянно

Курс "Професiя" Финансовый директор"

2021

Знання і навички

1С:Бухгалтерія 1С УТП BAS Бухгалтерія M.E.Doc 1с bas корп BAS ERP Клієнт-Банк BAS КУП 1с bas Будiвництво FREDO Звіт Оптимізація обліку Постановка бухгалтерського обліку Постановка податкового обліку

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Високий рівень самоорганізації, постійна самооосвіта, ділова активність, творча особистість, ініціативна і целеспрямована.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: