Резюме від 28 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2631359

Фахівець з документарних операцій та торгового фінансування, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець по документарним операціям корпоративних клієнтів/Заступник керівника департаменту по торговому фінансуванню

з 02.2005 по нині (19 років 3 місяці)
Фінанси, банки, страхування

Обов’язки:
- проведення та супровід документарних операцій в національній валюті України: відкриття, авізування, виконання та повний супровід гарантій та акредитивів, розробка продуктового контенту та документації (паспорту продукту, технологічної карти, бухгалтерської та фінансової моделей і т. і.), пошук та визначення критеріїв для отримання вибірок потенційних груп клієнтів, економічний аналіз діяльності підрозділу, консультування клієнтів та співробітників банку за всіма аспектами функціонування продуктів;
- розробка, організація та супровід операцій міжнародного торгового фінансування в якості проектного менеджера: проведення операцій постімпортного фінансування, фінансування з дисконтуванням документів, фінансування під гарантії експортних кредитних агентств (buyer`s/supplier`s credit), пред- та постекспортного фінансування, перемовини з клієнтами, листування з іноземними банками та іноземними контрагентами, розробка схеми фінансування (структурування операції), доопрацювання міжбанківських кредитних угод та зовнішньоекономічних контрактів, реєстрація міжбанківських кредитних угод у Національному банку України та звітність за ними перед регулятором, контроль затвердження умов фінансування на кредитному комітеті та супровід операцій до їх повного завершення;
- розробка навчальних матеріалів, проведення вебінарів та презентацій за профільними продуктами для співробітників банку, наставництво;
- пропозиція ідей щодо подальшого розвитку та просування продуктів підрозділу.

Довідково:
Серпень 2019 р. по поточний час - провідний фахівець по документарним операціям (переміщення зі збереженням рівня заробітної платні у зв’язку із скасуванням попередньої керівної посади підрозділу)
2008-2019 рр. - заступник керівника департаменту по торговому фінансуванню
2006-2008 рр. - провідний фахівець по торговому фінансуванню
2005-2006 рр. – фахівець по документарним операціям корпоративних клієнтів

Головний менеджер

з 01.2003 по 01.2005 (2 роки)
АКБ «Прем’єрбанк», Дніпро (Фінанси, банки, страхування)

Обов’язки:
- оформлення кредитних, депозитних договорів і договорів на розрахунково-касове обслуговування;
- консультування та залучення клієнтів на обслуговування;
- економічний аналіз діяльності підрозділу.

Довідково:
2004-2005 рр. – головний менеджер
2003-2004 рр. – головний фахівець
2000-2003 рр. – провідний фахівець

Освіта

Національна гірнича академія України

Спеціальність: економіка підприємства, Днепропетровск
Вища, з 1993 по 1998 (4 роки 9 місяців)

Диплом з відзнакою
Спеціальність: Економіка підприємства
Спеціалізація: Фінанси
Кваліфікація: Економіст

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Мета пошуку роботи: розвиток існуючих та/або отримання нових компетенцій з перспективою професійного та матеріального росту.

Маю дуже великий досвід роботи за документарними операціями та чітке уявлення щодо використання різних видів гарантій та акредитивів в окремих торгівельних ситуаціях і правочинах. Є розуміння використання документарних інструментів для безпеки взаєморозрахунків (у т. ч. вирішення проблеми порушення фінансової дисципліни у розрахунках з контрагентами), безресурсного фінансування (з метою вирішення проблеми браку обігових коштів та/або зменшення вартості позикових коштів) та як засобів для виходу на нові ринки збуту. За тендерними гарантіями та гарантіями виконання контрактних зобов’язань мною наприкінці 2009 р. було ініційовано та впроваджено практику використання гарантій тендерним комітетом банку-роботодавця (я особисто приймав участь в ознайомчих та навчальних лекціях для співробітників тендерного комітету). За фінансовими (митними) гарантіями приймав активну участь на протязі 2012-2018 рр. у набутті банком-роботодавцем статусу гаранта Державної фіскальної служби України у т. ч. в якості офіційного представника банку на нарадах у Державній фіскальній службі України, Незалежній асоціації банків України, Антимонопольному комітеті України (в 2018 р. статус гаранта був отриманий). Розуміюся на операціях з резервними акредитивами (stand-by LC), підтвердженими акредитивами, трансферабельними акредитивами (у т. ч. акредитивами за схемою back-to-back). Вів успішну програму для забудовників та клієнтів забудовників щодо використання акредитивів у розрахунках за житлову нерухомість. Маю уявлення про рахунки умовного зберігання (escrow account), які є певною альтернативою акредитивам.

Вмотивований до професійного та матеріального росту. Є людиною, що швидко навчається та націлена на результат.

Готовий до понаднормового часу роботи, відряджень та зміни міста проживання.

Одружений, є дитина, поганих звичок не маю.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: