Резюме від 1 березня 2024 PRO

Галина

Інженер з охорони праці

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець з методичної роботи

з 09.2017 по 10.2022 (5 років 1 місяць)
ПАТ "Укрнафта", Полтава (Гірнича промисловість)

•Здійснювала контроль за дотриманням вимог законодавства з охорони праці безпосередньо на робочих місцях, ознайомленням з матеріалами з охорони праці, аналіз стан умов і безпеки праці, виконання законодавчих і нормативні документи з охорони праці
•Приймала участь в формуванні річного плану навчання з охорони праці та цивільного захисту ПАТ «Укрнвфта»;
•Проведення на базі кабінетів з охорони праці тренінгів по наданню домедичної допомоги, розробка та проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці відповідно переліку робіт з підвищеною небезпекою з використанням корпоративної платформи ПАТ «Укрнафта». Читання лекцій, поширення правил, розробка та перегляд інструкцій і плакатів;
•Приймала участь при перевірки 2-го та 3-го ступеня виробничого контролю.
•Взаємодія з органами державного нагляду відповідно до припису Держпраці, проведення аудиту при погоджені декларації відповідності матеріально – технічним умовам

Інженер з охорони праці

з 05.2014 по 09.2017 (3 роки 4 місяці)
ТОВ " СТВ- Харьков" Полтавский филиал, Тепла хата, Полтава (торговля, будівництво)

Організація та постійний контроль проведення робіт підвищеної небезпеки з охорони праці, пожежної безпеки.
•Контроль за виконанням та професійне знання законодавчої бази та нормативно-правових актів з охорони праці, промислової безпеки, пожежної безпеки, виробничої санітарії, навколишнього середовища.
•Оформлення всіх експлуатаційних дозвільних документів: наряд-допусків, експертиз, декларацій, на виконання робіт підвищеної небезпеки, експлуатацію устаткування та механізмів.
•Розроблення, ведення та впровадження внутрішньої документації, наказів, інструкцій за спеціальностями та видами робіт, положень.
•Проведення та контроль інструктажів з охорони праці, пожежної безпеки.
•Організація професійного навчання співробітників всіх рангів, отримання посвідчень, оформлення протоколів перевірки знань.
•Володіння комп'ютером: на рівні впевненого користувача (Microsoft Word, Excel, Teams, інтернет), а також навички роботи з іншою копіювальною технікою.

Освіта

новочеркаський політехничний інститут

Інженерна геологія гідрогеологія, новочеркаск
Вища, з 1988 по 1993 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Експертно - технічний центр "ТГМ"

2022, 1 місяць

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Пользователь ПК Користувач Internet Водительские права кат. B Вождение авто MS Teams ERP Организація работи з охорони праці та пожежної безпеки

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Обучаемость, работоспособность, целеустремлённость, стрессоустойчивость, высокая степень ответственности, коммуникабельность, деловая этика, исполнительность, дисциплинированность, аккуратность, умение работать одинаково продуктивно как в группе так и индивидуально, опыт руководства.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: