Наталія

Технолог харчової промисловості (забій свиней, виробництво СК), 80 000 грн

Розглядає посади: Технолог харчової промисловості (забій свиней, виробництво СК), Технолог, Директор відділу якості, Заввиробництва
Вид зайнятості: повна
Вік: 49 років
Місто проживання: Волочиськ
Готовий працювати: Волочиськ, Хмельницький
Розглядає посади:
Технолог харчової промисловості (забій свиней, виробництво СК), Технолог, Директор відділу якості, Заввиробництва
Вид зайнятості:
повна
Вік:
49 років
Місто проживання:
Волочиськ
Готовий працювати:
Волочиськ, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний технолог

з 02.2025 по 12.2025 (11 місяців)
Виробництво, Луцьк (Харчова промисловість)

Запуск нового виробництва з етапу будівництва; постановка на виробництво продукції і участь у розробці та сертифікації систем менеджменту безпечності FSSC
(pet food і заморожені напівфабрикати з курятини)

Старший викладач

з 06.2013 по 12.2024 (11 років 7 місяців)
Інститут післядипломної освіти НУХТ, Київ (Освіта, наука)

Навчання співробітників флагманів галузі : системи менеджменту безпечності, сенсорний аналіз

Старший майстер, старший технолог

з 06.2011 по 05.2013 (2 роки)
ООО "Глобинський мясокомбинат", Глобине (Харчова промисловість)

Керівник структурного підрозділу на етапі введення в експлуатацію та виведення на проектні потужності

Освіта

НУХТ

Технология мяса, Киев
Вища, з 1993 по 1999 (6 років)

Знання і навички

  • Тепломасообмін різних модифікацій
  • Законодавство ЄС
  • Виробництво кормів
  • Обвалювання мʼяса

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: