• PRO

Леся

Кондитер, 14 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Мерчендайзер

з 12.2020 по 02.2022 (1 рік 2 місяці)
Snack Production, Київ (Харчова промисловість)

1)Викладка товару згідно з стандартами (мерчендайзинг);
2)Контроль присутності продукції на полицях/термінів придатності/правил зберігання/наявності цінників.
3)Звітність і коректна робота з програмою.

Торговий представник

з 10.2019 по 10.2020 (1 рік)
ТОВ"Монделіз", Київ (торгівля)

-Консультація клієнтів по продукції або послуг.
-Робота з існуючою клієнскою базою і пошук нових клієнтів(прозентація товарів або послуг,укладення договорів)
-Ведення звітності по виконуванні роботи.
-Робота з дебіторською заборгованістю.
-Участь в роботі відділу продажів.
-Навчання продавців клієнта нюансів реалізації товару.
-Аналіз ринку,моніторинг цін конкурентів.

Старший кондитер

з 03.2019 по 09.2019 (6 місяців)
Пологовий дім "Лелека", Київ (Дім для майбутніх мам)

-Контроль і управління зміною.
-Організування роботи і приготування продукції для ресторану,персоналу,поліклінік,до і після пологових палат.
-Розробка нових рецептур .
-Замовлення продуктів.
-Контроль відправлення готової продукції .

Шеф-Кондитер

з 10.2017 по 03.2019 (1 рік 5 місяців)
Галактика-Бар/Ресторан-Чачасала/Шатун-Паб, Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

-Організація роботи і контроль трьох закладів;
-Контроль якості готової продукції;
-Прийом замовлень;
-Замовлення та планування потреб сировини та допоміжних матеріалів;
-Контроль інвентарізації;
-Розробка нових рецептур і їх введення;
-Навчання персонолу і їх контроль;
-Контроль правил особистої гігієни співробітників;

Кондитер-технолог

з 10.2015 по 07.2017 (1 рік 9 місяців)
La Gelateria Italiana, Київ (Виготовлення заморожених кондитерських виробів (тортів, тістечок, печиво).)

- Заготівля продукції, формування, випікання, начинка продукції, оформлення.
- Складання технологічних карт, разробка нової продукції;
- Робота в програмі 1С;
- Організація процесів і роботи кондитерів;
- Інвентаризація.
- Дотримання санітарних норм роботи.

Кондитер

з 02.2015 по 09.2015 (7 місяців)
Ресторан "Device", Київ (Виготовлення тортів, тістечок, замовних тортів.)

Кондитер

з 01.2014 по 01.2015 (1 рік)
"Власна кондитерка", Київ (Виготовлення тістечок, тортів.)

Склеювання тортів (бісквіти), оформлення, виготовлення декор з шоколаду.

Кондитер

з 11.2012 по 01.2014 (1 рік 2 місяці)
Пуща(конгрес-готель), Київ (Конгрес-готель)

Виготовлення тортів, рулетів, цукерки, печиво, желейок.

Освіта

НУХТ

Харчова Експертиза, Київ
Незакінчена вища, з 2018 по 2021 (2 роки 9 місяців)

Высшее профессиональное училище №14

Повар-кондитер, Коломыя
Середня спеціальна, з 2006 по 2010 (3 роки 9 місяців)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: