Резюме від 23 грудня 2014

Вікторія

Вчитель в онлайн-школу

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Качан Вікторія Олександрівна
Мета:
Посада викладача «Української мови та літератури» у школі, технікумі,вищому навчальному закладі; проведення тренінгів у даному напрямку.
Маю стабільну зайнятість, але прагну розвиватись у галузі державної освіти. Мене цікавлять різні методики викладання, втілення IT процесів у систему подачі та контролю знань.

Особисті дані:
вік - 30 років; одружена, маю 2-х дітей
район проживання у м. Києві – м. Лівобережна(вул.Березняківська)
контакти - моб. тел.[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
2014 рік(листопад і нині)-Національний авіаційний університет. Викладач української мови та літератури, професійних предметів на кафедрі журналістики.

2002-2007 – Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна, філологічний факультет (спеціальність – журналістика)Магістр.
2014-2015-Переяслав-Хмельницький педагогічний університет ім. Г.Сковороди, філологічний факультет(спеціальність-українська мова та література). Магістр.
Досвід роботи:
2010-2014 керівник навчального центру «Навігатор» (курси професій та підготовка до ЗНО).
За 4 роки моя команда підготувала більш ніж 1000 осіб за спеціальностями бухгалтер, інспектор з кадрів, менеджер з персоналу, фінансовий аналітик та ін.

Основні обов’язки:

Постановка бізнесу « з нуля» без фінансових вливань.
Розробка методики викладання та наповнення багатьох курсів; контроль навчального процесу.
Підбір викладачів та адміністраторів.
Ведення та контроль всіх управлінських процесів, рекламної компанії, сайту, бухгалтерії.
(Проект тимчасово призупинений з вересня 2014 року у зв’язку з малою кількістю клієнтів).
Київ, 2007 (вересень)-2008 (вересень)- викладач «Кадрового діловодства», «Діловодства», «Документознавства», «Стилістики ділового мовлення» Київського технікуму електронних приладів. Очолювала спеціальність «Діловодство». Активно реалізовувала культурну та виховну програму з групою, за якою була закріплена куратором. (Звільнилася у зв'язку із закінченням терміну контракту).

Київ, 2007 (вересень)-2010(лютий)-викладач навчального центру «Данко» (курси «Сучасна українська мова», «Кадрове діловодство» + «Менеджер із персоналу)
Курси-практичні, більшість студентів-працюючі «практики». Кожне заняття відбувалося як міні-тренінг. Підготувала понад 50 студентів.
Додаткова інформація:
Володіння англійською мовою (читаю і розмовляю).
Знання комп'ютера на рівні впевненого користувача (офісний пакет програм).
Розробляю тренінги, програми втілення систем мотивації, адаптації, атестації. Вмію писати журналістські та корпоративні статті.
Особисті якості: цілеспрямована, комунікабельна, гуманна, справедлива, прагну робити свої лекцїї та заняття насиченими, сучасними, різнобокими.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати