Резюме від 10 травня 2024 PRO

Ірина

Керуючий рестораном, Start-up Manager

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Start up Manager

з 04.2021 по 12.2023 (2 роки 8 місяців)
ПП, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Доставка Правильного Харчування ʼʼReshape_Eatʼʼ(власна справа)
Кейтеринг(власна справа)
Розробка та введення сервісу правильного харчування
Розробка логотипу
Розробка меню з підрахунком калорій
Розробка меню з індивідуальним підходом
Організація навчання нового персоналу
Консультації нутриціолога
Маркетінг, ведення соц. мереж
Контроль якості приготовлених страв
Контроль закупівлі товарів
Налаштування і контроль системи доставки денного раціону харчування
Кейтеринг (обслуговування на виїзді до 200 осіб)

Start - up Manager

з 09.2016 по 01.2017 (4 місяці)
ПП, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття піцерії ʼʼLavazzaʼʼ з "нуля"
Відкриття кальянного бару ʼʼТ.Я.Г.Аʼʼ з "нуля"
Розробка проєкту
Розробка стратегій розвитку закладу
Організація операційної роботи
Постановка цілей та завдань для маркетингу
Складання звітності та управління бюджетом
Набір та навчання персоналу
Забезпечення належного сервісу гостям
Взаємодія з постачальниками
Організіція та керування закупівлями та складським обліком
Налаштування і контроль системи доставки
Налаштування фінансового обліку
Контроль та дотримання встановленних стандартів якості ресторанних послуг

Керуючий

з 07.2016 по 12.2023 (7 років 5 місяців)
ПП ʼʼ БУФETʼʼ( власне підприємство), Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття Їдальні
Закупка обладнання (кухня та зал)
Управління та навчання персоналу
Розробка меню
Введення бугхгалтерського та управлінського обліку
Взаємодія з постачальниками
Аналіз виконання поставлених задач
Контроль якості приготовлених страв
Проведення інвентаризацій, контроль товарних запасів
Закриття обʼєкта у звʼязку з війсковим станом

Start - up Manager

з 07.2016 по 07.2020 (4 роки)
ТОВ "Ніка - М" ресторан ʼʼLuckyʼʼ, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану Lucky
Ребрендинг попереднього ресторану
Розробка концепціі підриємства
Підбір та навчання,управління персоналом
Розвиток персонала з метою покращення якості обслуговування
Укладання договорів та взаємодія з постачальниками
Налагодження операційної роботи
Розробка меню та логотипа
Організація бухгалтерського та управлінського обліку
Контроль фінансової діяльності ресторану
Налаштування і контроль системи доставки
Маркетинг
Організація безперебійної роботи закладу
Розробка та контроль дотримання стандартів компанії
Просування ресторану в соц. мережах
Запобігання/вирішення конфліктних ситуацій у закладі

Start- up Manager

з 01.2016 по 07.2016 (6 місяців)
ПП,Vegetarian Fast Food ʼʼGreenBurgʼʼ, Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка документів для франшизи
Збільшення ВД втричі
Здійснення організації, планування та координації діяльності кафе Контроль за раціональним використанням матеріальних, фінансових та трудових ресурсів
Підбір, навчання та управління персоналом
Ведення переговорів, укладання договорів з постачальниками
Контроль термінів, асортименту, кількості та якості надходження та реалізації товарів
Організація обліку вироблених робіт та послуг
Оцінка результатів діяльності та якість обслуговування гостей
Планування та аналіз продажів
Контроль проведення інвентаризації товару та основних засобів Планування та контроль організації робочого часу персоналу Контроль за безперебійною адміністративно-господарською діяльністю кафе
Відкриття виробничого цеху з "нуля"
Участь у фестивалях (організація виїзних заходів)

Start-up Manager

з 11.2015 по 01.2016 (2 місяці)
ПП, ʼʼSport Bar Loftʼʼ, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття об'єкта з "нуля"
Проєкт
Закупівля та розміщення обладнання (кухня та зал)
Взаємодія з постачальниками
Ефективне налагодження процесу навчання персоналу
Розвиток персоналу з метою покращення якості обслуговування
Розробка меню та логотипу
Укладання договорів із постачальниками
Запуск управлінського та бухгалтерського обліку
Розробка креативних ідей та стратегій розвитку та покращення роботи закладу
Постановка цілей та завдань для маркетингу
Запуск обʼєкта

Start up Manager

з 07.2015 по 10.2015 (3 місяці)
ТОВ "Ауторія Груп", Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ʼʼMeet Streetʼʼ ресторану "з нуля" та зони ʼʼGood Foodʼʼ
Розробка концепції ресторану
Підбір та навчання персоналу
Введення стандартів обслуговування та меню
Пошук постачальників
Меню, калькуляційні карти
Налаштування бухгалтерського та управлінського обліку
Проведення інвентаризацій
Запуск ресторану
Мотивація команди для виконання поставленних планових цілей
Контроль за фінансовою діяльністю ресторану та досягнення поставлених показників

Керуючий мережі

з 12.2014 по 12.2015 (1 рік)
ʼʼJobs cafeʼʼ и ʼʼJobs coffeeʼʼ, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Вивела на точку беззбитковості, збільшила прибуток на 25% без додаткових інвестицій
Поліпшила сервіс та частку постійних гостей Знизила собівартість та оптимізувала технологічні процеси
Проводила моніторинг активності конкурентів
Аналіз фінансових звітів, планування, формування бюджету та цінової політики, облік майна підприємства
Контроль середнього чека
Оптимізація бізнес-процесів, стандартів обслуговування
Підбір та навчання персоналу, тренінги, майстер-класи, тестування
Аудит
Розробка меню для кав'ярні, кафе
Проведення акції "таємний гість"
Кейтеринг

Директор

з 05.2014 по 01.2022 (7 років 8 місяців)
ПП, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Кейтеринг, обслуговування виїзних заходів під ключ.

Керівник спортивно-готельного комплексу

з 09.2011 по 12.2014 (3 роки 3 місяці)
Спортивно-готельний комплекс ʼʼSUNRISEPARKʼʼ, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття з "нуля" ресторану (250 місць), готелю (20 номерів), літнього майданчика (150 місць)
Контроль будівельних та ремонтних робіт
Підбір та навчання персоналу, тренінги, контроль якості обслуговування
Створила працездатну команду
Підбір постачальників
Оптимізувала роботу складу та складських запасів
Розробка меню та документів первинної звітності, ціноутворення Формування бюджету, планування, аналіз фінансової діяльності
Організація банкетів, корпоративів, ювілеїв, весіль з виїзними реєстраціями, фуршетів, випускних вечорів. Кейтеринг
Планування та керівництво діяльністю готелю
Керівництво структурними підрозділами готелю, організація та їх взаємодія
Контроль, дотримання встановлених стандартів якості готельних та ресторанних послуг.

Директор розважального центру (боулінг, ресторан, більярд, дитяча кімната)

з 09.2002 по 09.2004 (2 роки)
ПП "Планета- Люкс" ʼʼCosmik Bowlingʼʼ, Запоріжжя (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація, контроль роботи ресторану
Підбір та навчання персоналу
Організація та проведення банкетів, весіль, випускних вечорів, корпоративів
Підбір та навчання персоналу для роботи в боулінгу
Організація та проведення спортивних заходів
Організація та проведення дитячих свят
Ведення первинної документації
Планування та аналіз діяльності підприємства
Розробка меню, ціноутворення
Управління персоналом
Здійснення моніторингу фінансової діяльності
Складання звітності та управління бюджетом

Освіта

БІП

Економічний, економіст, Бердянськ
Вища, з 1999 по 2004 (5 років)

ЗТК ,Менеджер торгового відділу.

Додаткова освіта та сертифікати

Тренінг: Маркетинг готелю

2015, Київ

Тренінг "Відкриття мережі ресторанів"

08.10.2015 м.Київ

Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу(Київ) [ змінити ][ X ] Рік закінчення 2015 РЕСТОРАН ЕКСПО ЗОВР

2015

Семінар: HomoBoss: Людина Керуюча

2016, Львів

Керуючий рестораном: бізнес-технології управління

2015, Київ

INTERGASTRA /2024/Stuttgart/Leitmesse für Hotellerie & Gastronomie

03-07.02.2024 Deutschland,Stuttgart

ʼʼУправління вчинками підлеглихʼʼ Організація бізнесу ʼʼОVITTAʼʼ

08.05.2016 Львів

ʼʼNUTRITION IN FITNES AND SPORTSʼʼ АКАДЕМІЯ WELLNESS CONSULTING

21.09.2020 Дніпро

ʼʼКонсультант з раціональнного харчування та корекції ваги. Основи практичної дієтології та нутриціологіїʼʼ

25.06.2020 Дніпро

Асоціація превентивної та антиейджинг медицини.Мета діяльності Ассоціації - подовження тривалості якості життя населення України

01.07.2020 Дніпро

Знання і навички

MS Excel MS Word Пользователь Internet MS PowerPoint Email R-Keeper B52

Знання мов

  • Німецька — середній
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Високі управлінські та організаторські навички, амбітність, цілеспрямованість, працездатність, навчання. Досвід відкриття підприємств "з нуля". Без шкідливих звичок. Є особистий автомобіль. Водійські права категорії В.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: