Резюме від 4 лютого 2022 PRO

Николай

Завідуючий господарством, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер

з 12.2019 по 04.2021 (1 рік 4 місяці)
ТОВ "Ліко-Бьюті Плюс", Киев (Киевская область) (спасалон)

Дрібні ремонтні роботи, підтримка справного стану, безаварійної і надійної роботи пристроїв, електроустаткування, систем вентиляціі та кондиціонування, водопостачання.

Начальник административно хозяйственного отдела

з 04.2018 по 08.2019 (1 рік 4 місяці)
ООО Спортмастер Украина, Київ (спорттовары)

Ведение учета материальных ценностей, планирование и закупка материально-технических средств, подготовка тендерной документации, организация проведения профилактических работ по поддержанию в рабочем состоянии офисного оборудования, инвентаря, мебели, электропроводки, осветительных устройств, систем водоснабжения, кондиционирования. Работа 1С Тендера. 1С закупки. СЕД. Разработка инструкций по ТБ, контроль за соблюдением противопожарных мероприятий. Контроль рабочего времени

Завгосп

з 11.2015 по 11.2017 (2 роки)
ТОВ "Аксімед плюс", Киев (Приватна клініка)

Дрібний ремонт меблів та медичного обладнання, дрібні ремонтні роботи, підтримка справного стану, безаварійної і надійної роботи пристроїв і електроустаткування.

Електрик

з 09.2013 по 10.2015 (2 роки 1 місяць)
ПП « Південний », Київ (ринок)

Підтримка справного стану, безаварійної і надійної роботи пристроїв і електроустаткування. Забезпечення правильної експлуатації , своєчасного якісного ремонту відповідно до інструкцій з технічного обслуговування , діючих технічних умов та нормах. Монтаж нових електричних мереж . Планово -попереджувальний ремонт ( ППР ) електричної частини устаткування згідно графіка ППР . Ліквідація несправності в роботі пристроїв , їх ремонт , монтаж та регулювання.

Менеджер з забезпечення

з 04.2012 по 06.2013 (1 рік 2 місяці)
ООО «Київський міжнародний контрактовий ярмарок», Київ, Україна (проведення виставок)

Ведення обліку матеріальних цінностей, планування фінансування та закупівля матеріально-технічних засобів, проведення профілактичних робіт з підтримання у робочому стані офісного обладнання, інвентарю, меблів, електропроводки, освітлювальних пристроїв, систем водопостачання, кондиціонування. Складання інструкцій з ОП і ТБ, протипожежних заходів, пром.санітарії. Контроль робочого часу. Керування системами контролю доступу та відеонагляду.

Заступник директора по техніці безпеки

з 09.2011 по 03.2012 (6 місяців)
ТОВ Трейдер Викс «Май Тай Лаунж»,, Київ, Україна (Готельно-ресторанний бізнес)

Забезпечення виконання своєчасного та якісного ремонту, ведення обліку матеріальних цінностей, планування, фінансування та закупівля матеріально-технічних засобів, проведення профілактичних робіт з підтримання у робочому стані офісного обладнання, інвентарю, меблів, електропроводки, освітлювальних пристроїв, систем водопостачання, кондиціонування. Складання інструкцій з ОП и ТБ. Контроль за дотриманням: правил ОП и ТБ, протипожежних заходів, пром.санітарії. Навчання персоналу, проведення інструктажу. Участь у розробці та плануванні технічного розвитку виробництва, бюджету та модернізації основних фондів. Оформлення технічної документації та складання звітності.

Освіта

Іркутське Вище військове авіаційне інженерне училище

Літаки та авіаційні двигуни, Іркутськ
Вища, з 1986 по 1991 (5 років)

Знання і навички

MS Excel MS Office Пользователь ПК Знание офисных программ Знання офісних програм 1С ЗУП СЭД СЕД

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Високий ступінь відповідальності і працездатності, старанність, посидючість, сумлінність, організованість, пунктуальність, лідерські якості, хороші навички комунікації, організаторські здібності, вміння дотримуватися конфіденціальность.4 ступінь допуску з електробезпеки. "Майстер на всі руки". Досвід роботи з системами відеоспостереження. Водійське посвідчення категорії В, С. Можливі відрядження. Не палю і не вживаю спиртного Особистий автомобіль Chevrolet Aveo

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: