Резюме від 25 грудня 2015

Наталія

Юрист-хозяйственник

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Черкаси
Готовий працювати:
Дистанційно, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Особисті відомостіДата народження: 31.10.1981 р.
Національність: українка.
Сімейний стан: одружена.
Діти: син (12 років)
дочка (3 роки),
.
МетаПерспективна, пристойно оплачувана робота за фахом юриста в дружньому колективі.

Досвід роботи
01.01.2004 р. - 29.09.2006 р. ТОВ «Торговий ряд» на посаді юриста, м. Київ (працювала другим юристом, та фактично справи вела 5 – ти підприємств (4 підприємства – ТОВ та 1 підприємство - ДП));
04.10.2006 р. – 13.03.2007 р. ТОВ «Інформаційно-аналітичний центр «ЛІГА» на посаді спеціаліста сектора систематизації законодавства відділу систематизації і юридичної обробки документів, м. Київ;
03.05.2007 р. по 22.01.2008 р. ВАТ «Укрліфтсервіс» на посаді юрисконсульта (виконувала обов’язки т.в.о. начальника юридичного відділу та мала в підпорядкуванні – юриста з дочірнього підприємства, секретаря та відділ кадрів), м. Київ;
14.04.2008 р. по 01.10.2009 р. Національний депозитарій України на посаді провідного юрисконсульта юридичного управління м. Київ;
01.05.2010 р. ТОВ «Торговий ряд» на посаді юриста (єдиний фахівець з права на підприємстві, також вела справи 5-ти підприємств та 2 приватних підприємця), м. Київ.
З 01.01.2012 по 08.12.2014 знаходилась в декретній відпустці по догляду за дитиною до трьох років.
Розробка: різного роду договорів (колективні, трудові, оренда, суборенда, підряд, субпідряд, купівля-продаж та ін.), протоколів розбіжностей (договірна робота в повному обсязі), положень про преміювання (правил та процедур діяльності підприємства), посадових інструкцій, положень про відділи, позовних заяв, претензій; активна участь в розробці організаційних структур підприємства; юридична експертиза наказів, розпоряджень, службових записок (діловодство в повному обсязі), підготовка зборів акціонерів ВАТ та засновників ТОВ, представництво інтересів в державних та недержавних органах різних рівнів.
Повністю вела процедуру реорганізації підприємства – приєднання (приєднання двох дочірніх підприємств до ВАТ), входила до складу ліквідаційної комісії, відповідала за успішність процесу на всіх рівнях та в усіх відповідних державних органах.
Вивчення та аналіз результатів розгляду претензій, судової практики, виконання договорів з метою розроблення відповідних пропозицій по усуненню виявлених недоліків та покращенню фінансово-господарської діяльності підприємства.
Активна участь в складанні висновків відносно правових питань, які виникають з діяльності підприємства, а також розробка пропозицій по вдосконаленню діяльності підприємства взагалі та його структурних підрозділів.
Надання консультацій працівникам підприємства по організаційно-правових та інших питаннях юридичного характеру.
Організовувала все необхідне що стосується охорони праці на підприємстві (посадові інструкції та інструкції з охорони праці, положення, журнали та ін.. для успішного проходження перевірки по охороні праці на 5 підприємствах одночасно).
Знання процедури та практичні навички при реєстрації, перереєстрації, внесення змін до установчих документів підприємства, а також при реєстрації фізичних осіб – підприємців; при реорганізації ТОВ, ВАТ, робота з ДКЦПФР (особлива та регулярна інформація), робота з незалежними реєстраторами, Міжвідомчою комісією з питань державних закупівель (перемовини, вирішення спірних питань, подання скарг), робота по укладанні договору оренди або викупу земельної ділянки (проходження погоджень в усіх державних органах, підготовка необхідних документів та контроль за їх проходженням по інстанціях).
Подання пропозицій до Законопроектів на розгляд Верховної Ради України в рамках депозитарної діяльності.
Повний аналіз тендерної документації на відповідність чинного законодавства України, та потім аналіз та контроль за відповідністю чинному законодавству договорів про держані закупівлі.
Взагалі, на всіх підприємствах де працювала – виконувала повне забезпечення правової діяльності підприємства в усіх його сферах, робота з установчими документами та всі інші дії (що залежать від юриста), які необхідні для ефективного функціонування підприємства.
Судова практика: досудове врегулювання спорів, господарські, адміністративні, районні (цивільні, трудові спори), третейський суд.

Освіта
1998 р. – 2003 р. «Київський національний торговельно-економічний університет». Спеціальність – правознавство, спеціалізація – комерційне право.

Інші відомості
Вміння працювати в команді, комунікабельність, цілеспрямованість, порядність, дисциплінованість, вміння організовувати свою роботу, приймати самостійно рішення та реалізовувати їх в життя, швидко знаходити спільну мову з державними службовцями для отримання ефективного та потрібного результату, здатність та бажання до швидкого навчання та самоосвіченості, робота на результат.
ПКРівень впевненого користувача.
МовиУкраїнська, російська – володію вільно, англійська (базова).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Юрист-господарник
Дистанційно

Юрист-хозяйственник
20000 грн, Київ, Дистанційно

Юрист-господарник
Дистанційно

Юрист-хозяйственник
20000 грн, Київ, Дистанційно

Юрист-господарник
20000 грн, Київ, Дистанційно

Юрист-хозяйственник, юрисконсульт, адвокат
Мукачево, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: