Резюме від 12 лютого 2024

Володимир

Заступник арт-директора

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Суми
Готовий працювати:
Дистанційно, Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

СумДУ

Технічна механіка, Суми
Вища, з 1997 по 2003 (5 років 9 місяців)

Знання і навички

Стресостійкість

Додаткова інформація

Резюме
Доброго дня. Я – Коваленко Володимир Володимирович, народився 14 червня 1979 року в місті Суми, Україна, де мешкаю й понині. Освіту маю вищу. Закінчив Сумський Державний Університет (СумДУ) в 2003 році за фахом інженер хімічного обладнання та заводів будматеріалів. З 1996 року працюю на сумському підприємстві ПАТ «Сумське НВО ім. М.В. Фрунзе». Трудову діяльність розпочав із учнів розмітників. З 2012 року керую конструкторським бюро.
Окрім того, я письменник. Писати почав із 2008 року. За цей час створив кілька романів, декілька п’єс і низку оповідань, що ставали переможцями різноманітних конкурсів. Одне з них, яке має назву «Пес», включили в 2013 році до антології сучасної української літератури. Збірка має назву «Похід через засніжений перевал» Українське соціальне питання ХХІ століття (2000-2012), упорядник Володимир Даниленко, м. Київ. Постановку моєї першої п’єси «Дзеркало» здійснить Запорізький експериментальний театр «VIE», режисер Володимир Савінов. Прем’єра вистави відбудеться навесні 2015 року.
Багато разів брав участь у різноманітних заходах та конкурсах, серед яких і «Топ-модель 2004», «Містер-міс Фрунзенець» у 2008 році. Створював і неодноразово демонстрував реконструкції боїв на мечах. Влаштовував рок-концерти у місті, організовував літературні читання й вечори пам’яті (за власним сценарієм).
У моїй голові завжди народжуються ідеї. Маю бажання та сили втілювати їх у життя! Моє життєве кредо – пошук гармонії. У літературній діяльності дотримуюсь принципу: «Намагаюсь писати так, щоб, читаючи мої твори, люди замислювалися».

Завжди готовий до цікавої і важкої роботи, де треба думати, швидко приймати рішення, багато спілкуватися й переконувати людей та бачити результат своєї роботи – щасливі людські очі!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати