Резюме від 28 квітня 2023

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2730767

Касир-операціоніст, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Кам'янець-Подільський

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Касир - операціоніст

з 02.2018 по 01.2019 (11 місяців)
ПриватБанк, Ярмолинці (Фінанси, банки, страхування)

Працювала у АТ КБ "ПРИВАТБАНК" у смт Ярмолинці до 2019 року і до теперішнього часу знаходилась у декретній відпустці, яка вже закінчилась.
На сьогоднішній день на постійній основі проживаю в с. Голосків Кам’янець - Подільського району і професійну діяльність маю намір пов’язати саме з м. Кам’янець - Подільський.

Бухгалтер

з 02.2016 по 08.2017 (1 рік 6 місяців)
ПП "Людовік-14", Кам'янець-Подільський (Всі види вантажних перевезень по Україні та за кордон)

Облік необоротних активів, запасів, коштів, розрахунків та інших активів, власного капіталу та зобов'язань, доходів та витрат; виконання, контроль та зведення бухгалтерського обліку майна, коштів;
здійснення операцій, пов’язаних з рухом коштів та товарно-матеріальних цінностей, ведення розрахунків по заробітній платі;
кадрове діловодство (накази, записи в трудових книжках, особові справи);
ведення касових операцій (прибуткові та видаткові касові ордери, касова книга);
контроль за дотриманням фінансової дисципліни та раціональним використанням, своєчасним складанням та наданням місячної, квартальної та річної звітностей в податкову інспекцію, відділ статистики, органи соціального страхування, пенсійний фонд.

Офіс - менеджер

з 01.2012 по 12.2014 (2 роки 11 місяців)
ПП "Український продукт", Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Знання і навички

MS Office Користувач Internet 1С:Бухгалтерія MS Outlook Бухгалтерський облік Соната Знання офісних програм Акцент The Bat!

Знання мов

  • Українська — середній
  • Англійська — середній
  • Російська — середній

Додаткова інформація

Освіта
-У 2007 році закінчила Кам’янець-Подільський обласний ліцей № 1
-У 2007 році вступила до Кам’янець-Подільського коледжу харчової промисловості НУХТ
-У 2010 році закінчила Кам’янець-Подільський коледж харчової промисловості НУХТ і отримала диплом молодшого спеціаліста «Економіка підприємства»
-У 2010 році вступила до Тернопільського національного економічного університету
-У 2012 році закінчила Тернопільський національний університет, здобула диплом бакалавра «Фінанси і кредит»
Трудова діяльність
-14.10.2011 - 15.11.2011 рр. працювала касиром-бухгалтером в комунальному підприємстві «ПобутКомбудсервіс» на період відпустки основного працівника в м. Кам’янець-Подільському.
-17.06.2013 – 06.07.2015 рр. працювала офіс – менеджером в торговій оптово – роздрібній компанії Київської філії ПП «Український продукт». Робота з базою даних «Акцент 7.0», ведення клієнтської бази компанії, документоведення в повному обсязі, відправлення поштових листів, відстеження електронної пошти та ведення ділової переписки, робота з первинною документацією (договора, акти, рахунки, специфікації, реєстр), забезпечення життєдіяльності офісу, контроль за справним станом оргтехніки, робота з службами доставки і кур’єрськими компаніями, досвід збору і обробки інформації.
07.07.2015 – 15.09.2015 рр. працювала бухгалтером Київської філії ПП «Український продукт». Рознесення оплат, звірка з клієнтами, квартальна звітність.

Особисті якості
Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, відповідальна, пунктуальна, активна, доброзичлива, комунікабельна, вмію аналізувати та логічно мислити. Готовність та прагнення до навчання. Шкідливих звичок не маю.

Додаткові відомості

- Володію російською, англійська - рівень Pre - Intermediate. Рідна мова – українська.
- Практичний досвід роботи з комп’ютером (MSOffice, Internet).
- Знання оргтехніки (міні-атс, ксерокс, факс, принтер, сканер).

Інші резюме цього кандидата


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: