Резюме від 10 квітня 2024 PRO

Mykola

Звукорежисер, композитор, аранжувальник, аудіодизайнер, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Аудиодизайнер служби анонсів.

з 02.2014 по 01.2015 (11 місяців)
телеканал 2+2, Киев (СМИ, продакшн.)

Написання музики до анонсів, озвучування FX-ми, запис диктора, зведення.

Керівник

з 01.2002 по нині (22 роки 3 місяці)
Nicksky production, Пашковка (Повний цикл музичного виробництва. написання музики для кіно, ТБ, радіо, виконавцям. Аранжування, запис, зведення.)

Освіта

Донецька консерватория ім. С.С. Прокоф`єва

Естрадний відділ, гітара, ударні інструменти., Донецьк
Вища, з 1996 по 2001 (4 роки 8 місяців)

Додаткова інформація

Микола Сидоренко
Композитор, аранжувальник, звукорежиссер.

Дата народження
18 05 1977

e-mail [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Моб. Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД: Весь спектр робіт зі звуком для TV, кіно, радіо. Запис, тонування, авторські саундтреки, шумова озвучка, зведення, мастерінг. (кінострічка «Не скажу», серіал «Місця сили», комедійне шоу «Шоу годно», «В сети», короткометражні кінострічки), адаптація та дубляж іноземних фільмів і серіалів, запис та зведення радіопрограм, телевізійних новинних блоків («Палата», «Податки» на 5-му каналі), музичне оформлення радіостанцій та телеканалів ( весь «одяг» Радіо Ера FM, оновлений «одяг» УР1 та частково інших радіостанцій, Українського «Незалежного радіо» в Чикаго, брендові ролики «Українського телебачення в Америці» та ін.), написання музичних логотипів для різних організацій і політичних партій, кінофестивалів та ін., написання музики до кінофільмів та серіалів, начитка реклами, створення фонограм для виконавців та ін.
ПОПЕРЕДНІ МІСЦЯ РОБОТИ: фірма «Септіма»(засновник і керівник), Радіо ЕРА FM (звукорежисер ефіру, керівник продакшн студії), Компанія «Prime Vision», «Студія 12/12» (кінозйомка), композиторський фриланс (за трудовими угодами). Телеканал 2+2 аудиодизайнер. Паралельно маю особисту студію Nicksky production, яка виконує всю перелічену роботу.

ЗНАННЯ ОБЛАДНАННЯ: Музичне та звукове обладнання для студій, кінозйомки, ефіру та ін. Комп`ютер переважно на базі РС, досконало.
МОВИ: Українська рідна, російська вільно, English pre-intermediate.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ ТА ІНТЕРЕСИ: Відповідальність, чіткий контроль часу та ситуації, захоплююся творчою роботою, хобі - skydiving (парашутний спорт), фрірайд (різновид екстремального велоспорту), проектування легкомоторних літаків та ін.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: