Резюме від 18 грудня 2023 PRO

Наталія

Администратор

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник нотаріуса

з 03.2015 по 12.2023 (8 років 9 місяців)
нотаріус, приватний нотаріус (Юриспруденція)

прийом та розміщення відвідувачів, консультування по напрямкам діяльності, планування робочого часу керівника, запис відвідувачів, підготовка проектів документів, архів та діловодство, листування, звітність, касові та банківські операції (розрахунки з клієнтами, оплати по рахункам), забезпечення функціонування офісу (пошта, канцтовари, вода і т.п.)

Освіта

Дніпропетровський металургійний інститут

Інженерно-економічний, Дніпро
Вища, з 1988 по 1993 (5 років)

Додаткова інформація

Працюю з 1993 року, трудовий стаж за освітою - 21 рік (ревізор,
фінансовий менеджер, в т.ч. на керівних посадах), з 2015 року працюю з приватними нотаріусами (архіваріус, помічник). Вища освіта та досвід дозволяють займатися адмініструванням різних видів діяльності. Вільно володію українською мовою, іноземні мови (англійська, французька) - з перекладачем. Впевнено працюю з компьютером та месенджерами, без помилок та грамотно розмовляю, набираю тексти, складаю відповіді та звіти. Вмію працювати з документами (в т.ч. бухгалтерськими), з архівами, маю навички діловодства та архівування документів.
На теперешній час віддам перевагу роботі недалеко від місця проживання (Центральний район Дніпра).

Дисциплінована та акуратна, вимоглива до порядку, відповідальна, уважна до дрібниць, комунікабельна, без шкідливих звичок. Сподіваюсь, що мій життєвий досвід та професійні навички будуть корисні в вашому колективі.
Контакти для Viber, Telegram [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: