Резюме від 10 жовтня 2015

Володимир

Слюсар-монтажник, стропальник, газорізник (пропан-бутан)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
58 років
Місто:
Нетішин

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник робіт

з 02.2012 по нині (12 років 3 місяці)
ТОВ «ТІСЕР», Київ (Транспорт, логістика)

Керував монтажними роботами з реконструкції цукрових заводів. Виготовлення обладнання, монтаж, обв'язка трубопроводами. Установка і обв'язка насосів. Металоконструкції опор і підвісок. Навички роботи з великою кількістю підлеглих, виконання великих обсягів робіт у стислі терміни.

Монтажник

з 09.2009 по 11.2010 (1 рік 2 місяці)
ТОВ «Енергопрогрес» (Виробництво загальнобудівельних робіт з будівництва електростанцій і споруд для добувної та обробної промисловості)

Робота в Ірані на будівництві Бушерської АЕС обв'язка трубопроводів маслосистеми турбіни. Робота з нержавіючою сталлю. Металоконструкції опор і підвісок. Керував бригадою.

Слюсар-монтажник, бригадир монтажників

з 09.1986 по 08.2009 (22 роки 11 місяців)
Славутське монтажне управління тресту "Теплоенергомонтаж" (Будівництво підприємств енергетики, добувної та обробної промисловості. Монтаж, ремонт, реконструкція тепло-механічного обладнання. Будівельно-монтажні, пусконалагоджувальні роботи.)

Монтаж устаткування трубопроводів металоконструкцій на будівництві першого, другого енергоблоку Хмельницької АЕС. Відрядження на теплові станції, цукрові заводи, котельні Україні та Росії. Бригадир монтажників 6-го розряду, нагороджений багатьма грамотами, в тому числі почесною грамотою міністра енергетики України 2004р. Вміння керувати бригадою по монтажу обладнання трубопроводів, металоконструкцій.

Освіта

Середня школа

Залужжя
Середня, з 1973 по 1983 (9 років 9 місяців)

Закінчив курси стропальника та газорізчика

Додаткова інформація

Веду здоровий спосіб життя, відповідальний. Вміння працювати в колективі. Навички роботи електро та пневмо інструментами, а також: вальци, гільйотина, гібочний верстат.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: