Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 14 березня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/2755949

Головний бухгалтер, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

УСГА

Економіка і підприємництво. Облік і аудит, Умань
Вища, з 1995 по 2000 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Курс МСФЗ

2018

Знання і навички

MS Excel MS Word M.E.Doc Користувач ПК MS Office Користувач Internet 1С:Підприємство Email 1С УТП 1С УВП BAS Банківська справа

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Головний бухгалтер ТОВ на загальній системі оподаткування, напрям діяльності оптова торгівля енергоносіями.
Головний бухгалтер, ведення кількох ТОВ на різних системах оподаткування, ФОП, Благодійного фонду: серпень 2022 р. по грудень 2022р. напрямки діяльності: оптово - роздрібна торгівля, імпорт, юридичні послуги, облік в неприбутковій організації.
Старший аудитор у Групі Компаній "SOCAR" березень 2020 р. –травень 2022р. Сфера діяльності - оптова та роздрібна торгівля нафтопродуктами.
Головний бухгалтер у корпорації ГЕЛІОС грудень 2018 р. – березень 2020 р. Напрямки діяльності – послуги інтернет телебачення, продаж програмної продукції та нематеріальних активів, ІТ – напрямок.
Головний бухгалтер (єдиний): Серпень 2013 – січень 2018 року: ТОВ РА «А МЕДІА УКРАЇНА» (діяльність у сфері рекламних послуг, організація масових рекламних акцій, заходів та інші види маркетингових послуг).
Головний бухгалтер за сумісництвом червень 2013- січень 2018р. ТОВ "Юридична Фірма "Юридичні гарантії" (діяльність у сфері юридичних послуг).
Бухгалтер: лютий 2008 – серпень 2013 р. Готель Салют (діяльність у сфері надання всіх видів готельних послуг, оренда, сфера громадського харчування)
Гол. бухгалтер за сумісництвом Липень 2008 - Травень 2013 р. ТОВ "Дормостпроект" (надання послуг, оренда, цінні папери)
Єдиний бухгалтер за сумісництвом: Січень 2011 – січень 2012 рік
ТОВ «БРІТІШ ТАЕРС УКРАЇНА» (роздрібна мережа: торгівля автошинами)
Достатньо великий стаж та досвід роботи з 2000 року: бухгалтером, єдиним бухгалтером на кількох підприємствах одночасно, головним бухгалтером із ведення кількох підприємств на загальній системі та спрощеній системі оподаткування, досвід роботи внутрішнім аудитором.
Досвід роботи на всіх ділянках обліку у бухгалтерії:
Організація роботи бухгалтерії, організація бухгалтерського обліку на новостворених підприємствах. Кадровий облік. Нарахування заробітної плати та податків, складання звітів та заявок для ФСС. Розрахунки з покупцями та постачальниками (резиденти та нерезиденти), звірка з контрагентами. ЗЕД: експорт/імпорт товарів, обладнання, матеріалів, послуг. Облік грошових коштів (зокрема операції з купівлі-продажу валюти). Облік товарів у роздрібній торгівлі та на оптових складах, комісійна торгівля. Облік та списання ОС, НА, МНМА, ПММ, будматеріалів та ін., робота з кошторисною документацією. Реєстрація ПН/РПК в ЄР. Контроль ПЗ та ПК, податковий облік операцій З ПДВ та податку на прибуток, що пільгуються. Оптимізація оподаткування для підприємства.
Облік продажу та купівлі програмної продукції та нематеріальних активів. Облік виплати роялті резидентам та нерезидентам України (фізичним та юридичним особам). Практичні навички роботи з міжнародними конвенціями щодо уникнення подвійного оподаткування.
Складання податкової та бухгалтерської звітності (прибуток, ПДВ, 1 ДФ, баланс, звіт з ЄСВ, декларація платника єдиного податку ФОП та ЮО ) в електронному вигляді.
Консультації у сфері ведення обліку, оподаткування, розрахунку сплати податків, заповнення та подання відповідних звітів для фізичних осіб (самозайнятих осіб, осіб, які проводять професійну діяльність) на загальній та спрощеній системі оподаткування.
Послуги по підготовці підприємства до проходження аудиторських перевірок та перевірок зовнішніми контролюючими оорганами.
Ведення управлінського обліку та складання управлінської звітності для керівництва(P&L, Cash Flow, Баланс і т.д.).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: