Резюме від 27 лютого 2016

Тетяна

Вчитель української мови, літ-ри та світової літератури, редагувальник, секретар, 2 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Олександрія
Готовий працювати:
Вінниця, Київ, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Миколаїв, Олександрія, Полтава, Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Глухівський національний педагогічний університет імені Олександра Довженка

Філологічний факультет, вчитель української мови та літератури, світової літератури, Глухів
Вища, з 2012 по 2015 (2 роки 10 місяців)

Закінчила в липні 2015 філологічний факультет за спеціальністю вчитель української мови, літератури та світової літератури. Володію ступенем спеціаліста. Маю середню спеціальну освіту вчителя початкових класів та німецької мови в початкових класах (денне відділення). Ступінь - молодший спеціаліст.Наявна дипломна робота за темою "Біблійно-християнські мотиви в творчості Івана Багряного". Є учасником ІV Міжнародної інтернет - конференції молодих членів та студентів, а також Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції “МОВА Й ЛІТЕРАТУРА У ПРОЕКЦІЇ РІЗНИХ НАУКОВИХ ПАРАДИГМ”. Опубліковані статті "Біблійно-християнські мотиви та образи в творі Івана Багряного "Сад Гетсиманський" та "Біблійно-християнські мотиви та образи в творчості Івана Багряного" в Луганському збірнику наукових праць студентів Луганськ ДЗ „ЛНУ імені Тараса Шевченка” 2013 - 2015 рр. Один з активних керівників " ІІІ Школи студенських ініціатив" м. Глухова.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Paint Здатність до навчання Навчати людей досконало і впевнено володіти українською мовою

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Німецька — просунутий
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Є патріотом власної країни.Мобільна, креативна, комунікабельна, ініціативна, цілеспямована, і приймаю лише найкращий результат, тримаю руку на пульсі подій. Обширні пізнання в царині літератури. Без читання - неможливий мій розвиток. Улюблена книга - "Мартін Іден" Джека Лондона. Займаюсь аеробікою, фітнесом під керівництвом заслуженого тренера України з пауерліфтингу Колтакова Фелікса Володимировича.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: