Резюме від 25 березня 2016

Інна

Спеціаліст з фінансово-економічної безпеки

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Суми
Готовий працювати:
Інші країни, Київ, Львів, Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Українська академія банківської справи НБУ

Факультет: обліково-фінансовий, спеціальність: управління фінансово-економічною безпекою, Суми
Вища, з 2013 по 2015 (1 рік 5 місяців)

2009-2013 рр.: ДВНЗ «Українська академія банківської справи Національного банку України». Факультет банківських технологій. Напрям підготовки: 6.030503 «Міжнародна економіка». Спеціальність: Міжнародна економіка. Освітньо-кваліфікаційний рівень: бакалавр.

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS Office Користувач Internet MS PowerPoint MS Outlook MS Access Internet Explorer Opera Mozilla Firefox Google Chrome Adobe Acrobat Reader ABBYY FineReader Adobe Google АРМ

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

БАЖАНА ПОСАДА: Працівник відділу фінансово-економічної безпеки
Працівник відділу міжнародних зв’язків (зовнішньоекономічної діяльності)

ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД
24.11.2014-21.12.2014 рр. переддипломна практика в Головному управлінні ДФС у Сумській області відділ боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом (в наявності рекомендаційний лист від начальника відділу).
19.05.2014-15.06.2014 рр. виробнича практика в Державній фінансовій інспекції в Сумській області відділ інспектування в сфері матеріального виробництва та фінансових послуг.
06.05.2013-02.06.2013 рр. переддипломна практика на ДП «Завод обважених бурильних та ведучих труб» ПАТ «Сумське НВО ім. М.В. Фрунзе»
25.05.2012-17.06.2012 рр. виробнича практика на ДП «Завод обважених бурильних та ведучих труб» ПАТ «Сумське НВО ім. М.В. Фрунзе»


ДОДАТКОВІ НАВИКИ: участь у студентських конференціях; публікація тезисів, статей, присвячених дослідженням у різних сферах.

ЗНАННЯ МОВ: Українська – рідна. Російська – вільно. Англійська – рівень: Pre-Intermediate.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ: Відповідальність. Пунктуальність. Мобільність. Цілеспрямованість. Неконфліктність.

ІНТЕРЕСИ ТА ЗАХОПЛЕННЯ: Художня література, музика, малювання, стрільба з лука, участь у інтелектуальних іграх «Що?Де?Коли?».

МОТИВАЦІНИЙ ЛИСТ
Доброго дня
Перш за все, хочу подякувати Вам, що звернули увагу на моє резюме.
Можу Вас запевнити, що попри мій молодий вік та відсутність досвіду роботи за спеціальностями, сповнена бажанням працювати. Комунікабельна та ініціативна, можу згуртувати колектив (була старостою), а також цілеспрямована та досягаю поставленої мети. Добре працюю в колективі та над індивідуальними завданнями.

За останні роки було опубліковано декілька моїх робіт в науковій сфері, а саме:
•«Використання сучасних методів підвищення рівня фінансової безпеки економічних суб’єктів» (опубліковано в Державній XIV Міжнародній студентсько-аспірантській інтернет-конференції «Розвиток фінансових систем європейських країн у сучасних умовах»),
•«Проблема тіньової економіки та методи її подолання» (опубліковано в VI Міжнародній науково-технічній інтернет конференції молодих учених, аспірантів, студентів),
•«Формування мотиваційного механізму в управлінні організацією (опубліковано в ІІІ Міжнародній науково-практичній інтернет конференції студентів, аспірантів та молодих учених «Інноваційний розвиток і транскордонна безпека: економічні, екологічні, правові та соціокультурні аспекти»),
•«Проблема протидії банківському шахрайству та легалізації коштів, отриманих злочинним шляхом» (опублікована в ХІ Міжнародній науковій конференція, результати роботи представлені на студентській науково-практичній конференції «Проблеми та перспективи розвитку фінансової системи країни: погляд у майбутнє (зайняте ІІІ місце).

Маю надію, що я відповідаю Вашим професійним вимогам та сподіваюсь на подальшу співпрацю.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: