Резюме від 5 травня 2024 PRO

Валентина

Директор з якості, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
50 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник лабораторії

з 03.2024 по нині (2 місяці)
Провінція Плюс ТОВ, Киів (Харчова промисловість)

Менеджер систем якості

з 07.2021 по 03.2024 (2 роки 8 місяців)
Органік Лайф ТОВ (ТМ Organic Country, органічні продукти), Київ (Харчова промисловість)

-розробка пакету документів СУБХП (ISO 22000);
-створення електронної версії документообігу СУБХП на сервері «з нуля»;
-проходження сертифікаційного аудиту ISO 22000 (FACTUM, 08-2021);
-навчання персоналу;
-проведення внутрішніх аудитів, санітарних інспекцій;
-аналіз результативності процесів та планування роботи на рік.

Менеджер систем якості

з 02.2019 по 07.2020 (1 рік 5 місяців)
ОРЛАН ПРАТ (ТМ "Біола", безалкогольні напої, мінеральна та питна вода), Київ (Харчова промисловість)

-систематизація / актуалізація документації СУБХП ISO 22000;
-підготовка та супровід аудиту ISO 22000 (Бюро Веритас, 10-2019);
-управління рекламаціями; Тест на простежуваність; Тест на відклик ПНПродукції;
-навчання персоналу;
-проведення внутрішніх аудитів, санітарних інспекцій; складання звітів;
-аналіз результативності процесів та планування роботи на рік.

Начальник відділу якості та операційної ефективності

з 08.2018 по 02.2019 (6 місяців)
Верес ГК (виробництво плодоовочевих консервів), Канев/Черкаси (Харчова промисловість)

-методичне управління відділом якості (у т.ч. лабораторіі фіз-хім, мб);
-актуалізація документів СУБХП (FSSC 22000);
-створення електронної версії документообігу СУБХП на сервері «з нуля»;
-підготовка і проходження 1-го наглядового аудиту на відповідність вимог FSSC 22000 (Бюро Веритас, 12-2018);
-управління рекламаціями;
-планування бюджету та контроль його виконання.

Директор департаменту якості

з 01.2017 по 04.2018 (1 рік 3 місяці)
АгроВет Атлантик ГК (виробництво кормів та преміксів), Київ (Харчова промисловість)

-планування роботи департаменту (у т.ч. заводські лабораторії) на рік і контроль виконнання;
-масштабна робота щодо реструктуризації бізнесу / нові назви компаній (три), відповідно, отримання нових дозвільних документів на роботу по випуску продукції;
-актуалізація/розробка документів системи забезпечення безпечності кормів GMP+ B1 (МНС Груп, 04-2018?);
-управління рекламаціями (реєстрація в 1С: розгляд, аналіз, прийняття рішень, звітність);
-отримання лізензії на використання прекурсорів ТОВ «Фідленс Фармінг» 24.03.2017 (м.Монастирище, с.Коржі);
-планування бюджету і контроль його виконання.

Начальник служби контролю якості

з 03.2015 по 10.2016 (1 рік 7 місяців)
КрКФ "Рошен" ПАТ (виробництво кондитерських цукрових виробів), Кременчук (Харчова промисловість)

-організація роботи служби у напрямку стандартизаціі/сертифікаціі та контролю якості;
-підтримка і розвиток інтегр.системISO 22000, IFS Food v.6, ISO 9001:
•систематизація і актуалізація фонду нормативних документів зовн. походження (ДСТУ/ГОСТи на сировину, готову продукцію, допоміжні матеріали, методи техно-хім. і бак. контролю, хім. реактиви тощо);
•систематизація і актуалізація фонду контрольних версій документів вн проходження (СТП, програми-передумови, Регламенти, Інструкціі та інше);
•систематизація і актуализація/розробка та реєстрація технологічної документації: ТУ У та/або змін до них;
•підготовка і проходження зовнішніх наглядових та/або ресертифікаційних аудитів (взаємодія із сертифікаційними організаціями, внесення змін в контрольні версії докуменів, тиражування та розповсюдження по підрозділам вр. копій);
•розробка Планів кор. заходів по виявленим невідповідностям у процесі зовнішніх аудитів та контроль за їх виконанням;
•планування, проведення і документування внутрішніх аудитів (розробка Графіку, Програм, Звітів), а також контроль за їх виконанням, оцінка і реєстрація кор. заходів по усуненню невідповідностей, виявлених під час перевірок;
•збір даних і протоколювання анализу зі сторони вищого керівництва; розробка Цілей і Плану по їх досягненню на наступний рік; оцінка результативності досягнення цілей по підрозділам та/або процесам у поточному періоді;
•створення электронної версії документообігу по процесам ISO "з нуля";
-підтримка і розвиток лаб. контролю процесу виробництва:
•повне оновлення штату працівників центр. лабораторії (Посадові інстр., навчання);
•атестація робочих місць (20.10.2015);
•атестація лабораторії (Св.№0553 КФ від 23.01.2016);
•підготовка/проведення аудиту ДП «Полтавастандартметрологія» (06-07.04.2016);
•отримання ліцензії на використання прекурсорів (№16 от 16.03.2016);
•розробка Графіків дослідження продукції /сировини за показниками безпечності у заводських та/або незалежних лабораторіях, міжлабораторний контроль (28.12.2015);
•отримання санітарно-гігієнічних висновків на готову продукцію з метою збільшення терміну придатності до 24 місяців (Висновок №05.03.02-04-23381 від 03.06.15; №05.03.02-04-23382 від 03.06.15; №05.03.02-04-41215 від 11.09.15; №05.03.02-04-41920 від 16.09.15; №05.03.02-04-45329 від 01.10.15);
•сертифікація серійної продукції з аттестацією виробництва в системі УкрСЕПРО (UA1.035.Х000017-16 від 11.01.2016), організація та проходження технагляду за сертифікованою продукцією (2 рази на рік);
•сертифікація готової продукції у системі HALAL (СТ № 001427 від 27.10.2015);
•отримання сертифікатів про відсутність шкідливих радіоактивних речовин у продукції;
•cан-гіг. контроль вир-ва (щотижня), пест-контроль (щомісяця);
•реєстрація і організація розгляду скарг від споживачів; звіт;
-навчання персоналу вимогам СМЯ/СМБХП згідно Плану;
-постановка на виробництво нових видів продукціЇ / введення в експлуатацію нових видів обладнання

Директор з якості та розвитку нових видів продуктів

з 01.2014 по 03.2015 (1 рік 2 місяці)
Три Ведмеді ТОВ (виробництво морозива, заморожених напівфабрикатів), Київ (Харчова промисловість)

-організація роботи відділу - 17 шт.од. (менеджер з досліджень і розробок, технолог - 2 шт.од., виробнича лабораторія - 13 шт.од.);
-дослідження і моніторинг трендів розвитку нових продуктів (смак, продукт, технологія); відвідування виставок і семінарів;
-багатосторонній аналіз ринку, в якому працює компанія та пошук нових ніш (сегментів ринку);
-опрацювання ідеї нових продуктів;
-управління процесами у сфері розробки нової продукції та покращення існуючої рецептури;
-відстежування якості продукції / проведення сенсорної оцінки;
-вибір сировини, розвиток та управління эффективними робочими стосунками з постачальниками;
-створення нових рецептур, специфікаций, маркування;
-оновлення існуючих специфікацій продуктів та процесів;
-визначення і моніторинг умов зберігання нових продуктів;
-розробка та реєстрація ТУ У на продукцію нової категорії (готові блюда заморожені);
-співпраця зі службою маркетингу у напрямку розвитку нових продуктів;
-планування бюджету відділу і контроль його виконання.

Керівник відділу інновацій та якості

з 11.2007 по 01.2014 (6 років 2 місяці)
Три Ведмеді ТОВ (виробництво морозива та заморожених напівфабрикатів), Київ (Харчова промисловість)

-формування відділу у центральному офісі компанії / організація діяльності у напрямку розробки нових продуктів та управління якістю;
-запровадження / актуалізація, сертифікація системы управління безпечністю харчової продукції ISO 22000 (далі - СУБХП);
-запровадження системи електронного документообігу СУБХП;
-організація планування і проведення внутрішніх аудитів у підрозділах;
- планування якості виробляємої продукції шляхом формування вимог на етапі маркетингових досліджень, розробки, виробництва;
-генерація ідей нових продуктів на основі аналізу конкурентного середовища і цільової аудиторії, позиціонування; участь у складанні товарної матриці;
-планування, управління і контроль процесу розробки нових видів продукції; контроль виконання встановлених строків виробництва і відвантаження для забезпечення наповнення товарного запасу;
-формування і систематизація документів, супроводжуючих процес постановки нового продукту на виробництво;
-контроль технічний на етапах виробничого циклу;
-робота зі скаргами, контроль усунення невідповідностей;
-здійснення нормалізаційного контролю технічної документації;
-підготовка кваліфікованих відповідей на запити антимонопольного комітету;
-управління аутсорсинговим процесом виробництва морозива у м.Дніпропетровськ;
-участь у роботі галузевої асоціації;
-участь в конкурсах якості продукції;
-планування бюджету і контроль його виконання.

Завідувач виробничої лабораторії

з 08.2003 по 11.2007 (4 роки 3 місяці)
Три Ведмеді ТОВ (виробництво морозива, заморожених напівфабрикатів), Київ (Харчова промисловість)

-формування відділу та вперше атестація на право проведення вимінювань у сфері поширення державного метрологічного нагляду;
-організація і проведення комплексу лаб. досліджень сировини і готової продукції;
-замовлення, облік реактивів/прекурсорів;
-контроль експлуатації засобів вимірювальної техніки (ЗВТ);
-розробка Системи моніторингу і контролю виробничих процесів;
-контроль санітарного стану приміщень і обладнання;
-періодична перевірка стану здоров'я / знань персоналу (облік санітарних книжок; співпраця з проф.кабінетом Дарницького району по Договору щодо проходження медогляду);
-організація метрологічної діяльності на виробництві;
-розробка і актуалізація споживчого / транспортного маркування;
-планування бюджету і контроль його виконання.

Інженер-Лаборант

з 03.1997 по 07.2003 (6 років 4 місяці)
Холодокомбінат №4 ВАТ (виробництво морозива, переробка риби), Київ (Харчова промисловість)

-проведення фіз-хім досліджень сировини, напівфабрикатів, готової продукції;
-оформлення Посвідчень про якість готової продукції;
-ведення лабораторної документації;
-актуалізація і систематизація фонду нормативних документів;
-приготування реактивів, підготовка посуду;
-надання засобів вимірювальної техніки на періодичну держ.повірку.

Освіта

Міжнародний інститут менеджменту (МІМ-Kyiv)

PMD-Marketing, свідоцтво 12СПК 755142, Київ
Вища, з 2009 по 2010 (1 рік)

Національний університет харчових технологій

Фінансист, Київ
Вища, з 2002 по 2005 (3 роки)

Українский державний університет харчових технологій

Біотехнолог, Київ
Вища, з 1991 по 1996 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Бюро Верітас: ISO 22000:2018, ISO 19011:2018

15-17.07.2019

Фінанси для нефінансових менеджерів

Київ, 27-29.11.2012

Практичний семінар із сенсорної оцінки

Целе, Словенія; 15-19.06.2011

Українська асоціація якості / Європейська організація якості: Менеджер систем якості, сертифікат UA06QSM-347

Київ, 2005-2006

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint MS Project MS Visio MacOS

Знання мов

  • Німецька — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Водійське посвідчення:
кат.В (стаж керування авто з 2005 року), використовую особисте авто в робочих цілях.

Особисті якості:
цілеспрямованість/націленість на результат, організаторські здібності, самоорганізація/самомотивація, відповідальність, гнучкість/навчання новому, постійний розвиток.

Захоплення та інтереси: кімнатні рослини/ландшафтний дизайн; спорт; фотозйомка; дизайн інтер'єру /проект ремонту власної квартири.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: