Валентина
Директор з якості, 50 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 50 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/2799980
Досвід роботи
Начальник лабораторії
з 03.2024 по нині
(2 місяці)
Провінція Плюс ТОВ, Киів (Харчова промисловість)
Менеджер систем якості
з 07.2021 по 03.2024
(2 роки 8 місяців)
Органік Лайф ТОВ (ТМ Organic Country, органічні продукти), Київ (Харчова промисловість)
-розробка пакету документів СУБХП (ISO 22000);
-створення електронної версії документообігу СУБХП на сервері «з нуля»;
-проходження сертифікаційного аудиту ISO 22000 (FACTUM, 08-2021);
-навчання персоналу;
-проведення внутрішніх аудитів, санітарних інспекцій;
-аналіз результативності процесів та планування роботи на рік.
Менеджер систем якості
з 02.2019 по 07.2020
(1 рік 5 місяців)
ОРЛАН ПРАТ (ТМ "Біола", безалкогольні напої, мінеральна та питна вода), Київ (Харчова промисловість)
-систематизація / актуалізація документації СУБХП ISO 22000;
-підготовка та супровід аудиту ISO 22000 (Бюро Веритас, 10-2019);
-управління рекламаціями; Тест на простежуваність; Тест на відклик ПНПродукції;
-навчання персоналу;
-проведення внутрішніх аудитів, санітарних інспекцій; складання звітів;
-аналіз результативності процесів та планування роботи на рік.
Начальник відділу якості та операційної ефективності
з 08.2018 по 02.2019
(6 місяців)
Верес ГК (виробництво плодоовочевих консервів), Канев/Черкаси (Харчова промисловість)
-методичне управління відділом якості (у т.ч. лабораторіі фіз-хім, мб);
-актуалізація документів СУБХП (FSSC 22000);
-створення електронної версії документообігу СУБХП на сервері «з нуля»;
-підготовка і проходження 1-го наглядового аудиту на відповідність вимог FSSC 22000 (Бюро Веритас, 12-2018);
-управління рекламаціями;
-планування бюджету та контроль його виконання.
Директор департаменту якості
з 01.2017 по 04.2018
(1 рік 3 місяці)
АгроВет Атлантик ГК (виробництво кормів та преміксів), Київ (Харчова промисловість)
-планування роботи департаменту (у т.ч. заводські лабораторії) на рік і контроль виконнання;
-масштабна робота щодо реструктуризації бізнесу / нові назви компаній (три), відповідно, отримання нових дозвільних документів на роботу по випуску продукції;
-актуалізація/розробка документів системи забезпечення безпечності кормів GMP+ B1 (МНС Груп, 04-2018?);
-управління рекламаціями (реєстрація в 1С: розгляд, аналіз, прийняття рішень, звітність);
-отримання лізензії на використання прекурсорів ТОВ «Фідленс Фармінг» 24.03.2017 (м.Монастирище, с.Коржі);
-планування бюджету і контроль його виконання.
Начальник служби контролю якості
з 03.2015 по 10.2016
(1 рік 7 місяців)
КрКФ "Рошен" ПАТ (виробництво кондитерських цукрових виробів), Кременчук (Харчова промисловість)
-організація роботи служби у напрямку стандартизаціі/сертифікаціі та контролю якості;
-підтримка і розвиток інтегр.системISO 22000, IFS Food v.6, ISO 9001:
•систематизація і актуалізація фонду нормативних документів зовн. походження (ДСТУ/ГОСТи на сировину, готову продукцію, допоміжні матеріали, методи техно-хім. і бак. контролю, хім. реактиви тощо);
•систематизація і актуалізація фонду контрольних версій документів вн проходження (СТП, програми-передумови, Регламенти, Інструкціі та інше);
•систематизація і актуализація/розробка та реєстрація технологічної документації: ТУ У та/або змін до них;
•підготовка і проходження зовнішніх наглядових та/або ресертифікаційних аудитів (взаємодія із сертифікаційними організаціями, внесення змін в контрольні версії докуменів, тиражування та розповсюдження по підрозділам вр. копій);
•розробка Планів кор. заходів по виявленим невідповідностям у процесі зовнішніх аудитів та контроль за їх виконанням;
•планування, проведення і документування внутрішніх аудитів (розробка Графіку, Програм, Звітів), а також контроль за їх виконанням, оцінка і реєстрація кор. заходів по усуненню невідповідностей, виявлених під час перевірок;
•збір даних і протоколювання анализу зі сторони вищого керівництва; розробка Цілей і Плану по їх досягненню на наступний рік; оцінка результативності досягнення цілей по підрозділам та/або процесам у поточному періоді;
•створення электронної версії документообігу по процесам ISO "з нуля";
-підтримка і розвиток лаб. контролю процесу виробництва:
•повне оновлення штату працівників центр. лабораторії (Посадові інстр., навчання);
•атестація робочих місць (20.10.2015);
•атестація лабораторії (Св.№0553 КФ від 23.01.2016);
•підготовка/проведення аудиту ДП «Полтавастандартметрологія» (06-07.04.2016);
•отримання ліцензії на використання прекурсорів (№16 от 16.03.2016);
•розробка Графіків дослідження продукції /сировини за показниками безпечності у заводських та/або незалежних лабораторіях, міжлабораторний контроль (28.12.2015);
•отримання санітарно-гігієнічних висновків на готову продукцію з метою збільшення терміну придатності до 24 місяців (Висновок №05.03.02-04-23381 від 03.06.15; №05.03.02-04-23382 від 03.06.15; №05.03.02-04-41215 від 11.09.15; №05.03.02-04-41920 від 16.09.15; №05.03.02-04-45329 від 01.10.15);
•сертифікація серійної продукції з аттестацією виробництва в системі УкрСЕПРО (UA1.035.Х000017-16 від 11.01.2016), організація та проходження технагляду за сертифікованою продукцією (2 рази на рік);
•сертифікація готової продукції у системі HALAL (СТ № 001427 від 27.10.2015);
•отримання сертифікатів про відсутність шкідливих радіоактивних речовин у продукції;
•cан-гіг. контроль вир-ва (щотижня), пест-контроль (щомісяця);
•реєстрація і організація розгляду скарг від споживачів; звіт;
-навчання персоналу вимогам СМЯ/СМБХП згідно Плану;
-постановка на виробництво нових видів продукціЇ / введення в експлуатацію нових видів обладнання
Директор з якості та розвитку нових видів продуктів
з 01.2014 по 03.2015
(1 рік 2 місяці)
Три Ведмеді ТОВ (виробництво морозива, заморожених напівфабрикатів), Київ (Харчова промисловість)
-організація роботи відділу - 17 шт.од. (менеджер з досліджень і розробок, технолог - 2 шт.од., виробнича лабораторія - 13 шт.од.);
-дослідження і моніторинг трендів розвитку нових продуктів (смак, продукт, технологія); відвідування виставок і семінарів;
-багатосторонній аналіз ринку, в якому працює компанія та пошук нових ніш (сегментів ринку);
-опрацювання ідеї нових продуктів;
-управління процесами у сфері розробки нової продукції та покращення існуючої рецептури;
-відстежування якості продукції / проведення сенсорної оцінки;
-вибір сировини, розвиток та управління эффективними робочими стосунками з постачальниками;
-створення нових рецептур, специфікаций, маркування;
-оновлення існуючих специфікацій продуктів та процесів;
-визначення і моніторинг умов зберігання нових продуктів;
-розробка та реєстрація ТУ У на продукцію нової категорії (готові блюда заморожені);
-співпраця зі службою маркетингу у напрямку розвитку нових продуктів;
-планування бюджету відділу і контроль його виконання.
Керівник відділу інновацій та якості
з 11.2007 по 01.2014
(6 років 2 місяці)
Три Ведмеді ТОВ (виробництво морозива та заморожених напівфабрикатів), Київ (Харчова промисловість)
-формування відділу у центральному офісі компанії / організація діяльності у напрямку розробки нових продуктів та управління якістю;
-запровадження / актуалізація, сертифікація системы управління безпечністю харчової продукції ISO 22000 (далі - СУБХП);
-запровадження системи електронного документообігу СУБХП;
-організація планування і проведення внутрішніх аудитів у підрозділах;
- планування якості виробляємої продукції шляхом формування вимог на етапі маркетингових досліджень, розробки, виробництва;
-генерація ідей нових продуктів на основі аналізу конкурентного середовища і цільової аудиторії, позиціонування; участь у складанні товарної матриці;
-планування, управління і контроль процесу розробки нових видів продукції; контроль виконання встановлених строків виробництва і відвантаження для забезпечення наповнення товарного запасу;
-формування і систематизація документів, супроводжуючих процес постановки нового продукту на виробництво;
-контроль технічний на етапах виробничого циклу;
-робота зі скаргами, контроль усунення невідповідностей;
-здійснення нормалізаційного контролю технічної документації;
-підготовка кваліфікованих відповідей на запити антимонопольного комітету;
-управління аутсорсинговим процесом виробництва морозива у м.Дніпропетровськ;
-участь у роботі галузевої асоціації;
-участь в конкурсах якості продукції;
-планування бюджету і контроль його виконання.
Завідувач виробничої лабораторії
з 08.2003 по 11.2007
(4 роки 3 місяці)
Три Ведмеді ТОВ (виробництво морозива, заморожених напівфабрикатів), Київ (Харчова промисловість)
-формування відділу та вперше атестація на право проведення вимінювань у сфері поширення державного метрологічного нагляду;
-організація і проведення комплексу лаб. досліджень сировини і готової продукції;
-замовлення, облік реактивів/прекурсорів;
-контроль експлуатації засобів вимірювальної техніки (ЗВТ);
-розробка Системи моніторингу і контролю виробничих процесів;
-контроль санітарного стану приміщень і обладнання;
-періодична перевірка стану здоров'я / знань персоналу (облік санітарних книжок; співпраця з проф.кабінетом Дарницького району по Договору щодо проходження медогляду);
-організація метрологічної діяльності на виробництві;
-розробка і актуалізація споживчого / транспортного маркування;
-планування бюджету і контроль його виконання.
Інженер-Лаборант
з 03.1997 по 07.2003
(6 років 4 місяці)
Холодокомбінат №4 ВАТ (виробництво морозива, переробка риби), Київ (Харчова промисловість)
-проведення фіз-хім досліджень сировини, напівфабрикатів, готової продукції;
-оформлення Посвідчень про якість готової продукції;
-ведення лабораторної документації;
-актуалізація і систематизація фонду нормативних документів;
-приготування реактивів, підготовка посуду;
-надання засобів вимірювальної техніки на періодичну держ.повірку.
Освіта
Міжнародний інститут менеджменту (МІМ-Kyiv)
PMD-Marketing, свідоцтво 12СПК 755142, Київ
Вища, з 2009 по 2010 (1 рік)
Національний університет харчових технологій
Фінансист, Київ
Вища, з 2002 по 2005 (3 роки)
Українский державний університет харчових технологій
Біотехнолог, Київ
Вища, з 1991 по 1996 (5 років)
Додаткова освіта та сертифікати
Бюро Верітас: ISO 22000:2018, ISO 19011:2018
15-17.07.2019
Фінанси для нефінансових менеджерів
Київ, 27-29.11.2012
Практичний семінар із сенсорної оцінки
Целе, Словенія; 15-19.06.2011
Українська асоціація якості / Європейська організація якості: Менеджер систем якості, сертифікат UA06QSM-347
Київ, 2005-2006
Знання і навички
Знання мов
- Німецька — початковий
- Українська — вільно
- Російська — вільно
- Англійська — середній
Додаткова інформація
Водійське посвідчення:
кат.В (стаж керування авто з 2005 року), використовую особисте авто в робочих цілях.
Особисті якості:
цілеспрямованість/націленість на результат, організаторські здібності, самоорганізація/самомотивація, відповідальність, гнучкість/навчання новому, постійний розвиток.
Захоплення та інтереси: кімнатні рослини/ландшафтний дизайн; спорт; фотозйомка; дизайн інтер'єру /проект ремонту власної квартири.
Схожі кандидати
Керівник з якості
Київ, Бориспіль
Інженер з якості, начальник ВТК
Київ, Івано-Франківськ, Харків
Начальник лабораторії, менеджер систем якості
40000 грн, Київ, Суми
Фахівець з контролю якості харчових продуктів, начальник лабораторії
50000 грн, Київ