Резюме від 6 травня 2024

Григорий

Шеф-редактор печатных изданий

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Львовский государственный университет им. И.Франко

Журналистика, Львов
Вища, з 1979 по 1985 (5 років 9 місяців)

Додаткова інформація

E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Skype: gid dnepr

Освіта вища

Освіта - вища, журналістика (закінчив Львівський державний університет ім. І.Франка за спеціальністю журналістика).
Вільно володію двома мовами: російською та українською.


Досвід роботи

Пройшов чималу школу журналістики та оволодів різноманітними газетними жанрами – від розширеного інформаційного повідомлення та репортажу до інтерв'ю з зірками естради.
Набув досвід у інтернет-журналістиці, на стрічці новин, на сайтах й в адмінці, копірайта та рерайта.
***
Маю досвід роботи на керівних посадах, включаючи госпрозрахункову діяльність, складання та скріплення договорів і контрактів (у т.ч. з трудового права), володію базовими основами юридичних знань і поточного законодавства України (включаючи податкове), основами бухгалтерії.
***
Останні роки також спеціалізувався у правозахисній та правоосвітній діяльности і як консультант з питань споживчого права у Інтернет-виданнях. З 2007 року консультант на вебсайті «Портал споживача», що функціонує в рамках спільного проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Спільнота споживачів та громадські об’єднання», що підтримується Благодійною організацією «Центр споживчих ініціатив» та спілкою об’єднань громадян «Всеукраїнська федерація споживачів «ПУЛЬС».
***
Показник результативності моєї редакторської діяльності

Завжди був пов'язаний з значним підвищенням тиражів видань, в яких довелося працювати. А саме: з підвищенням тиражу Криворізької міської газети «Червоний гірник» з 35 до 110 тис. екз., газети «Днепр печерний» (м. Дніпропетровськ) з 70 до 270 тис.екз., щотижневика «Без ілюзій» асоціації споживачів від першого випуска до 50 тис.екз. становив всього 8 місяців, при цьому формування 28 тисяч підписантів відбулося за чотири місяці від дня започаткування видання.
Показовим є й те, що до сьогодні – три десятиріччя потому – Криворізька міська газета «Червоний гірник» та газета «Днепр вечерний» (Дніпропетровск) зберегли розроблені з моєї ініціативи заголовки видань та навіть деякі з запроваджених мною рубрик.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: