Резюме від 8 квітня 2024

Марія

Прибиральниця

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник АГВ

з 11.1983 по 10.2008 (24 роки 11 місяців)
ВАТ "Текстерно", Тернопіль (Легка промисловість)

порядок на закріпленій території. закупка канцтоварів.ведення складської документації (прихідна. розхідна документація складу.), поселення делегацій в готелі, замовлення обідів, придбання білетів для гостей

Знання і навички

Швидкий набір тексту

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

шукаю роботу(без оформлення можна по трудовій угоді. бо є основна) прибиральника (тільки офісних приміщень. не барів. ресторанів. магазинів),або санітарки по змінах. відповідальна. добросовісна, акуратна, до роботи ставлюся із дотриманням санітарних норм , поважаю роботу інших і люблю щоб поважали мою роботу. шукаю дружній колектив із розумним керівником, який любить порядок, чистоту і є належні умови для прибирання(миючі засоби. інструмент). проживаю в районі м-ну Універсам. пр. Злуки робота ранок. або вечір. з/та відповідна до викон. роботи і залежно від площі і вимог тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: