Резюме від 20 березня 2015

Антон

Продавец-консультант, упаковщик, грузчик, 2 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Кам'янське
Готовий працювати:
Дніпро, Кам'янське

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Охраник-гардеробщик

з 11.2014 по 02.2015 (3 місяці)
Ресторан "KRUTA", Днепродзержинск (Общественое питание)

Встречать и провожать клиентов, нести ответственность за сохранность вещей клиента, поддерживание порядка в ресторане,осуществление доставок заказов на дом.

Освіта

Днепродзержинский Индустриальный Колледж

Виробництво тугоплавких неметалевих і силікатних матеріалів і виробів, Днепродзержинск
Незакінчена вища, з 2011 по 2015 (3 роки 4 місяці)

Аналітична хімія та інструментальні методи; кристалографія і мінерологія; прикладна механіка; основи термодинаміки і теплотехніки; інженерна графіка; загальна електротехніка з основами електроніки; метрологія, стандартизація та сертифікація; загальна технологія тугоплавких неметалевих і силікатних матеріалів і виробів; основи охорони праці; экономіка; безпека життєдіяльності; машини та обладнання підприємств тугоплавких неметалевих і силікатних матеріалів і виробів; основи автоматизації та АСУТП; компютерна техніка та програмування; основи проектування; технологія кераміки; теплотехнічне обладнання керамічного виробництва; технічний аналіз і контроль виробництва кераміки.

Вміння: самостійно вести технологічний процес на ділянці; проводити коригування технологічного процесу; підбирати основні технологічні параметри процесу; розробляти карту технологічного контролю; користуватися лабораторним обладнанням; виконувати хімічні та фізико-хімічні випробування; проводити розрахунки результатів аналізу; контролювати якість сировини, матеріалів та готової продукції.

Знання і навички

MS Excel MS Word Знання офісних програм

Додаткова інформація

Уверенный пользователь ПК(знаю Word/Excel),имею небольшой опыт в сфере продаж(окна/двери)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: