Резюме від 12 березня 2024 PRO

Юлія

Керівник, головний бухгалтер, аудитор, антикризовий менеджер, 100 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Крижопіль
Готовий працювати:
Вінниця, Дистанційно, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 08.2023 по нині (8 місяців)
КВЕП "Вапнярка водоканал", Вапнярка (Гірнича промисловість)

1.Визначаю, формую, планую, здійснюю і координую всі види діяльності підприємства.
2.Визначаю напрями розвитку підприємства у формуванні цінової, банківської, податкової політики, соціальної діяльності.
3. Організую роботу і ефективну взаємодію виробничих одиниць, цехів та інших структурних підрозділів підприємства, направляю їх діяльність на досягнення високих темпів розвитку і удосконалення виробництва та видобутку води та відведення стоків.
4. Забезпечую управління, удосконалення господарського механізму.
5. Направляю діяльність персоналу на досягнення високих економічних та фінансових результатів.
6. Забезпечую виконання підприємством програми оновлення продукції, планів капітального будівництва, обов'язків перед державним бюджетом, постачальниками, замовниками і банками.
7. Організує виробничо-господарську діяльність підприємства на основі застосування методів обгрунтованого планування, нормативних матеріалів, фінансових і трудових витрат, широкого розповсюдження передового досвіду, а також максимальної мобілізації резервів виробництва шляхом досягнення високих техніко-економічних показників, підвищення технічного рівня і якості продукції, раціонального і економного витрачання всіх видів ресурсів.
8. Вживаю заходів щодо забезпечення підприємства кваліфікованими кадрами, найкращого використання безпечних і сприятливих умов праці, додержання вимог законодавства про охорону навколишнього середовища.
9. Здійснюю заходи з соціального розвитку колективу підприємства, забезпечую розроблення, укладання і виконання колективного договору, проводжу роботу щодо зміцнення трудової і виробничої дисципліни, сприяю розвитку творчої ініціативи і трудової активності працівників.
10.Забезпечую сполучення економічних і адміністративних методів керівництва, матеріальних і моральних стимулів підвищення ефективності виробництва, а також підсилення відповідальності кожного працівника за доручену йому справу.
11. Вирішую всі питання в межах наданих мені прав, доручаю виконання окремих організаційно-господарських функцій іншим посадовим особам: заступникам керівника, керівникам виробничих підрозділів підприємства.
12. Забезпечую додержання законності, активне використання правових засобів удосконалення управління, зміцнення договірної дисципліни і обліку, господарського розрахунку.
13. Здійснюю заходи щодо соціального захисту колективу підприємства, забезпечення і збереження зайнятості працівників.
14. Представляю підприємство в органах державної влади і у взаємовідносинах з партнерами.
15.Готую проекти нормативних документів, що вимагають затвердження в органах ОМС.

Головний бухгалтер

з 05.2021 по 08.2023 (2 роки 3 місяці)
КП Крижопільводоканал, Крижопіль (Гірнича промисловість)

Здійснюю організацію бухгалтерського обліку господарсько-фінансової діяльності і контроль за ощадливим використанням матеріальних, трудових і фінансових ресурсів, схоронністю власності підприємства
Очолюю роботу по підготовці і прийнятті робочого плану рахунків, форм первинних облікових документів, застосовуваних для оформлення господарських операцій, по яких не передбачені типові форми, розробці форм документів внутрішньої бухгалтерської звітності, а також забезпеченню порядку проведення інвентаризацій, контролю за проведенням господарських операцій, дотримання технології обробки бухгалтерської інформації і порядку документообігу
Забезпечую раціональну організацію бухгалтерського обліку і звітності на підприємстві й у його підрозділах на основі максимальної централізації обліково-обчислювальних робіт і застосування сучасних технічних засобів і інформаційних технологій, прогресивних форм і методів обліку і контролю, формування і своєчасне представлення повної і достовірної бухгалтерської інформації про діяльність підприємства, його майновому стані, доходах і витратах, а також розробку і здійснення заходів, спрямованих на зміцнення фінансової дисципліни.
Забезпечую складання балансу й оперативних зведених звітів про доходи і витрати коштів, про використання бюджету, іншої бухгалтерської і статистичної звітності, представлення їх у встановленому порядку у відповідні органи

Головний Бухгалтер

з 01.2021 по 04.2021 (3 місяці)
ТОВ "Літинський молочний завод", Літин (Харчова промисловість)

Контроль фінансово-господарської діяльності підприємства, подання звітності до контролюючих органів та ін.

Головний бухгалтер- Фінансовий директор

з 02.2018 по нині (6 років 2 місяці)
Суміщення, Крыжополь (Лісова промисловість, лісообробка)

з 2008 року і по сьогоднішній день - ведення обліку та подання звітностей по приватних підприємцях;з 02.2018 року надаю бухгалтерську допомогу, щодо подання звітності 3 підприємств, які займаються виробництвом продукції з деревини.

Бухгалтер

з 06.2015 по 01.2021 (5 років 7 місяців)
ПАТ ВМЗ Рошен, Винница (Харчова промисловість)

Високий рівень ПК, робота із програмами повязані із операційною діяльністю підприємств та бюджетних установ, контролююючих органів, подання та контроль податкової, статистичної, фінансових звітностей. Уміння роботи із : 1С П-во 8.2,8.1.,8., 7.7, Соната, Медок, Фрізвіт, Звіток, 1С.Бухгалтерія, 1СТоргівля, КлієнтБанк(Укргазбанк, Аваль, Приват, Укссоц(Юнікредит), Ощадбанк...), ПодатковийБлок, Електронний кабінет платника, Упевнений користувач Microsoft Office
Знання 1С підприємства 7.1, 1С підприємства 8,0; версії 8,2 досконале знання ПК (Word,Excel). Формування звітності .(статистичної, податкової, фінансової )
- Робота с Кліент-банком
Облік банківських операцій
Облік касовых операцій
Облік розрахунків з контрагентами
Податковий облік
Облік з підзвітними особами
Облік Первинної документації

Старший державний ревізор-інспектор

з 10.2013 по 06.2015 (1 рік 8 місяців)
Крижопільська ОДПІ, Крыжополь (Державні організації)

Аудит та контроль звітності (перевірки)підприємств, подання звітності ДПІ до головних управлінь ДПІ

Бухгалтер

з 10.2007 по 09.2013 (5 років 11 місяців)
ТОВ Крижопільський Сироробний завод, Крыжополь (Харчова промисловість)

Розрахунки з контрагентами за допомогою Кліент-банк(Фінанси і Кредит, Промінвест Банк, Укргазбанк, Надра, Хрещатик, Райфайзен Банк Аваль, Дністер , Приват Банк...). Без проблем складаю факти та плани за попередні та майбутні місяці.Контроль ринку сировини , порядок ціноутворення та оформлення відповідних документів, порядок нарахування і виплат коштів за сировину та послуг , заробітної плати. Досконало знаю механізм ведення обліку по фізичних особах , підприємствах та сторонній організаціях

Помічник директора, кредитний експерт, бухгалтер

з 06.2006 по 07.2007 (1 рік 1 місяць)
СТОВ Кряж і К, Крыжополь (Сільське господарство, агробізнес)

Контроль к=перерахованих та отриманих коштів підприємства (обовязки ведення - 10 клієнт банків),оформлення земельних договорів , оформляла кредитних договорів, виконання адміністративних вказівок фінансового директора.

Освіта

ОМРУЧ "Україна"

"Облік і Аудит", Вінниця
Вища, з 2013 по 2015 (1 рік 5 місяців)

Спеціаліст "Облік і Аудит"

НАСОА м.Київ

Облік і Аудит, Киев
Незакінчена вища, з 2009 по 2013 (3 роки 8 місяців)

Облік і Аудит

Тульчинський технікум ветеринарної медицини ВНАУ

Облік і Аудит, Тульчин
Середня спеціальна, з 2004 по 2006 (1 рік 8 місяців)

Технікум молодший спеціаліст "Облік і Аудит"

Додаткова освіта та сертифікати

Курси підщення кваліфікації 2009 році

2009, 2 місяці

Києво-Могилянська академія

2020,2 місяці

Business automation software for accounting CORP 2.1

2021

Охорона праці

2024

Електробезпека

2024

Знання і навички

MS Office Користувач ПК Електронний кабінет платника податків M.E.Doc Клієнт-Банк 1С:Бухгалтерія 1С УТП Соната 1С УВП FreeZvit Приват24 Впевненість Знання ведення документообороту та фінансова юриспруденція Знання програмного бухгалтерського забезпечення Робота із Клієнт Банком 1С:Підприємство MS Excel Уміння аналізувати Управлінські навички Бест-Звіт Уважність BAS Бухгалтерія Стратегічне планування Критичне мислення Систематизація бізнесу Управління підприємством BАF Prof СДО - Казна Є-Звітність

Додаткова інформація

Михальчук Юлія Григорівна 06.11.1987р народження. Перебуваю у шлюбі, є дити 13р. та 6.р, та 4р. Проживаю смт. Крижопіль, Вінницька обл.

Закінчила технікум 2006р з красним дипломом. Спеціальність «Облік і аудит», Оператор КН. Стаж роботи 17років. Закінчила Київську Національні Академію статистики ,обліку та аудиту за спеціальністю "Облік і Аудит" м.Київ
2006 Працювала 1 рік у сільськогосподарській фірмі у фінансовому відділі бухгалтером по перерахунку (обовязки ведення - 10 клієнт банків), оформляла земельні договори , оформляла кредитні договори.
2007-2013 рік працювала бухгалтером по сировині на молокопереробному підприємстві . Знаю добре ринок сировини , порядок ціноутворення та оформлення відповідних документів, порядок нарахування і виплат коштів за сировину та послуг , заробітної плати. Досконало знаю механізм ведення обліку по фізичних особах , підприємствах та сторонній організаціях. Розрахунки з контрагентами за допомогою Кліент-банк(Фінанси і Кредит, Промінвест Банк, Укргазбанк, Надра, Хрещатик, Райфайзен Банк Аваль, Дністер , Приват Банк...). Без проблем складаю факти та плани за попередні та майбутні місяці.
2013-2015 працювала старшим ревізор інспектором відділу податкового аудиту Крижопільської ОДПІ.
Знання 1С підприємства 7.1, 1С підприємства 8,0; версії 8,2 досконале знання ПК (Word,Excel). Формування звітності .(статистичної, податкової, фінансової )
- Робота с Кліент-банком
Облік банківських операцій
Облік касовых операцій
Облік розрахунків з контрагентами
Податковий облік
Облік з підзвітними особами
Облік Первинної документації

з 2013 і по сьогоднішній день працюю
ПАТ ВМЗ Рошен
посада "Бухгалтер"

Суміщення : з 2008 року і по сьогоднішній день - ведення обліку та подання звітностей по приватних підприємцях;
з 02.2018 року надаю бухгалтерську допомогу, щодо подання звітності 3 підприємств, які займаються виробництвом продукції з деревини.

Наявні риси характеру : цілеспрямованість, лідерство, працьовитість, стресостійкість , самостійність.
Без проблем "влиюсь" у новий колектив. Я молода - заповзята людина.
Кон.тел [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Кон.адр. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: