Резюме від 20 січня 2009

Елена

Педагог, лёгкая промышленность

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто проживання:
Полтава
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни, Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація


Прізвище, ім’я, по-батькові: Філоненко Олена Сергіївна
Повна адреса: м.Полтава, пр.Вавілова, 5, кв.64
Контакти: дом.тел: 572029; моб.тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»);
е-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження: 26 листопада 1982року
Мета пошуку роботи: для власної самостійності, самоствердження, фінансової незалежності.
Освіта: 1989 р.-2000 р. загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів м.Полтави №2. 1994 р.-1999 р. дитяча художня школа м.Полтави. 2000 р.-2005 р.
Полтавський педагогічний університет ім. В.Г. Короленка. 2000 р.-2006 р. Київський національний університет технологій та дизайну. У 1998 р.-1999 р. займалася академічною греблею. Займалася естрадно-спортивними танцями та художньою ліпкою. 1997 р.-1999 р. входила до складу мистецького клубу на базі дитячо-юнацької бібліотеки ім.О. Гончара. Кваліфікація:
-вчитель трудового навчання (обслуговуючої праці), прикладної та технічної творчості, креслення та безпеки життєдіяльності;
-інженер-технолог-конструктор.
Досвід роботи: 2002 р., серпень – вихователь ДОК «Бригантина» м.Скадовськ, на 50 дітей віком від 7 до 18 років було два вихователі. 2003 р., серпень – вихователь ДОК «Крилатий» м. Скадовськ, на 50 дітей віком від 7 до 18 років було два вихователі. Свій перший досвід роботи я отримала завдяки працевлаштуванню через «Комітет у справах сім’ї та молоді». 2004 р., червень - проходила професійно-педагогічну практику в смт.Нові-Санжари , ДОЛ «Дружба», була вихователем найстаршого загону, віком 14-18 років. З серпня 2006 р. по лютий 2008 р. працювала на ЗАТ фірмі «Ворскла». Була прийнята кравцем 5 розряду, потім переведена лаборантом експериментальної дільниці. В зв’язку з утворенням на підприємстві методкабінету була переведена майстром промислового навчання . Пройшла курс «Обучающей программы фирмы Вайс Консалтинг», який викладали спеціалісти з Німечини. Вдало використовувала здобуті знання на практиці для адаптування потенційних швей (люди з вулиці та випускники спеціалізованих технікумів), також ця методика застосовувалась мною в розвитку нового філіалу ЗАТ«Ворскла» - швейної дільниці у м.Зінькові. На посаді майстра виробничого навчання були в пригоді й знання педагогічної освіти. Керівництвом було не раз відзначено вдалу продуктивність моєї праці. Невдовзі, з загальним скороченням по підприємству, було вирішено скоротити єдиного майстра виробничого процесу, мене перевели у відділ технічного котролю з якості – контролером 5 розряду. Потім було скорочено за скороченням штату. 2007р-2008 р. за запрошенням представників однієї із фірм замовників, фірми «Ворскли», працювала представником в Україні та технологом німецької компанії «VERSE» . Тут я здобула досвід швидкого орієнтування та адаптування на новому місці в зв’язку з частими відрядженнями, швидкого налагоджування робочих відносин з людьми різних рангів та категорій – тактично, чітко та зважено висловлюватись та прислухатись. Вирішувати різні питання стосовно виготовлення замовлень «VERSE» на різних етапах фірмами та підприємствами України. Мені дуже подобалась така робота, але вимушена була піти в зв’язку з припиненням діяльності «VERSE» на території України.
Особливі якості: володію ПК як користувач. Маю загранпаспорт (дійсний до 2010 року), водійські права (категорії «В»), отримані весною 2008 року, але поки малий практичний досвід. Володію організаторськими та лідерськими здатностями. Вважаю себе дуже порядною, чемною людиною, сміливо висловлюю свої думки, які завчасно намагаюсь осмислити. Досить комунікабельна, мобільна, намагаюсь бути послідовною в своїх діях. Швидко адаптуюсь, легко переношу велику кількість відряджень.
Хобі: Як творча людина, неприємлю одноманітності, дуже цікавлюсь та практикую різні мистецтва, як креативні так і народні (сучасні та старовинні). Та головним моїм хобі є дизайн по бісеру, майстерністю якого оволоділа самотужки ще в 1997 році.
Зараз маю на своему рахунку більше трьох тисяч власних виробів.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати