Резюме від 3 січня 2016

Лілія

Технік з інвентаризацій нерухомого майна, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто проживання:
Обухів
Готовий працювати:
Київ, Обухів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технік з інвентаризації нерухомого майна

з 06.2004 по 08.2014 (10 років 2 місяці)
КПКООР"Обухівське БТІ", Обухів (обслуговування населення)

В червні 2004р.прийнята на посаду діловода в" Обухівське БТІ", в 2007р.-переведена на посаду техніка з інвентаризації нерухомого майна на якій працювала до серпня 2014року.В обов"язки входило: виїзд на об"єкти , обстеження та обміри , виготовлення технічного паспорта і оцінка об"єктів нерухомого майна. Маю досвіт роботи в програмі "Автокад" тільки для виготовлення технічних паспортів БТІ.

Освіта

Ржищівський будівельний технікум

Економіка підприємства, Ржищів
Незакінчена вища, з 2007 по 2009 (1 рік 9 місяців)

1987р по 1989р. навчалася в Бурштинському СПТУ№20 по спеціальністі продавець продовольчих товарів ; в 2009р.закінчила Ржищівський будівельний технікум і отримала диплом молодшого спеціаліста.Впевнений користувач ПК, інтернет, e-mail. Є досвід роботи в програмі"Автокад" по своїй спеціальності в БТІ. Володію українською і російською мовами.

Додаткова інформація

Відповідальна, пунктуальна, комунікабельна, вміння працювати в колективі , спілкування з замовниками, здатність швадко навчатись. Одружена ,маю двоє дорослих дітей .шкідливі звички відсітні.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: