Резюме від 10 грудня 2008

Дмитрий

Секретарь, офис-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

П.І.П: Гузенко Вiкторія Леонiдiвна
Адреса: м.Запоріжжя, вулДніпровські пороги,б.25,кв.43
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата i місце народження: 1 листопада 1983 р., м.Запорiжжя
Сімейний стан: незаміжня

Освіта: 1991-2001рр. — середня школа №69 (м.Запорiжжя). 2001- 2006рр. — Гуманітарний Університет “Запорізький інститут державного та муніципального управління” за спеціальністю “Правознавство” з наданням квалiфiкацiї юрист.

Практична робота: 2003р. — проходження практики у ВРЕЖО №8 з 10.06.-13. 07.; 2004р. — проходження практики у місцевому суді Хортицького району з 21.06. — 16. 07.; 2005р. проходження практики у ЗФ ПУМБ з 10.05. — 04.06.; 2006р. — проходження практики у ЗФ ПУМБ з 06.02. — 20.03.

Досвід роботи: 16.08.2006р. - 31. 10.2006р. — старший інспектор Вiддiлення державного казначейства у м.Запоріжжі.

Обов‘язки: органiзацiя та проведення підбору персоналу; ведення особових справ (штат 60 осіб), наказів, трудових книжок, робота з архівом, проведення спiвбесiд; написання та відправка листів (замовлене с повідомленням, цінний лист, міжнародне відправлення), реєстрація вхідної та вихідної кореспонденції, видача довідок співробітникам, документоведення.

02.0З.2007р. — 14.05.2007р. начальник вiддiлу кадрів ТОВ “Завод Металіст "Орiс" м.Запоріжжя;корпорації«Орiс».
Види дiяльностi корпорації: посередницько-комерційна дiяльнiсть; торгівля металопрокатом, виробництво металоконструкцій (м. Запоріжжя); водні атракціони (м. Бердянськ аквапарк «Мис доброї Надії»; будівництво (м. Запоріжжя торгово-офiснi, житлові будівлі); виробництво рекламної продукції (м.Запоріжжя), вирощування та реалізація зернових культур (Запорізька обл., Запорізький р-н, с. Широке, с .Юлiївка, с.Григорiвка, сВеселянка), штат корпорації складає більше 400 осіб.
Обов’язки: ведення кадрового діловодства, підбор персоналу та проведення спiвбесiд, ведення табелів, здача звiтiв по кадрам (Форми З-ПН,5-ПН), розміщення реклами у друкованих засобах масової iнформацiї та Інтернету; активний пошук персоналу в усіх можливих джерелах iнформацiї, ведення телефонних переговорів та робота з документацією.

1б.05.2007р.-21.09.2007р. — бухгалтер з веденням касових операцiй у Госпрозрахунковому об’єднанні ринків ОСС у м.Днiпропетровськ.
Обов’язки: ведення касових операцій, видача заробітної плати, здача звiтiв в фонди, видача доручень, клiєнт-банк, прийняття звiтiв від
ринків міста та області, робота в 1С:Бухгалтерiя.
27.11.2007р.- по 03.03.2008р. – секретар ТОВ «Аптека №22» м. Дніпропетровськ.
Обов’язки: Прийом та розподіл телефонних дзвінків;приймання та відправка факсу, відправлення та отримання КСД; виписка та реєстрація довіреностей; відправка та отримання поштових відправлень; реєстрація вхідної та вихідної кореспонденції; оформлення та реєстрація договорів;розподіл біржі (заяви, трудові книжки, накази, договори, ліцензії, первинна документація бухгалтерії та ін.) по відділам; ведення табелів.
16.04.2008г.-28.11.2008г. - менеджер по підбору персонал ТОВ«ДЕВАЛ»(Будівельна компанія враховуючи магазини опалювального обладнання)
Обов’язки: ведення кадрового діловодства, підбор персоналу та проведення спiвбесiд, ведення табелів, здача звiтiв по кадрам, розміщення реклами у друкованих засобах масової iнформацiї та Інтернету; активний пошук персоналу в усіх можливих джерелах iнформацiї, ведення телефонних переговорів та робота з документацією, відправка та отримання поштових відправлень; реєстрація вхідної та вихідної кореспонденції;
Особисті якості: комунікабельна, пунктуальна, цілеспрямована, дисциплінована, відповідальна.
Професійні навички: знання оргтекнiки, комп’ютера (Word, Ехсеl, Інтернет, 1С: Бухгалтерія), діловодство, факс, ксерокс; володію вільно українською та російською мовами, англійський зі словником.

Захоплення та інтереси: спорт, мандрування, малювання, читання художньої літератури.


Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: