- PRO
Володимир
Шеф-кухар, 50 000 грн
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 36 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/2857290/
Досвід роботи
Керівник виробництва
з 05.2023 по 10.2024
(1 рік 5 місяців)
buterbrod, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація повноцінної та безперебійної роботи виробничого цеху! Управління персоналом, розробки та запуск нових страв. Робота з постачальниками, пошук нових локальних виробників.
Кухар
з 05.2022 по 05.2023
(1 рік)
Bonitaburger, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування бургерів, шаурми та салатів відповідно до технологічних карт! Формування замовлень, переобліки.
Су-шеф
з 06.2021 по 02.2022
(8 місяців)
Cheesecake family, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв, відповідно до технологічних карт. Формування замовлень, переобліки.
Шеф-кухар
з 05.2017 по 05.2021
(4 роки)
What you Want, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Організація роботи виробничого цеху! Контроль якості готової продукції. Розподіл роботи між кухарями. Прийом сировини та відправка готової продукції! Розробка нових страв, написання технологічних карт.
Зав. виробництвом
з 08.2016 по 04.2017
(8 місяців)
Salatnik, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф кухар
з 09.2014 по 05.2016
(1 рік 8 місяців)
Кофейня " Галицький Штрудель ", Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Су-шеф
з 06.2013 по 08.2014
(1 рік 2 місяці)
Рц "Хамелеон", Киев (Гостинично-ресторанный бизнес)
Контроль качества блюд, контроль качества продукции, заявки, переучеты, подбор персонала.
Освіта
КНУКіМКфМіБ
Менеджменту і бізнесу, Кропивницкий (Кировоград)
Вища, з 2008 по 2013 (5 років)
КККЕіП імені М. П. Сая
Організація громадського харчування, Кропивницький
Середня спеціальна, з 2005 по 2007 (2 роки)
Знання і навички
- Робота з технологічними картами
- 1С:Торгівля і склад
- Стресостійкість
- Складський облік продовольчих товарів
- Здатність до навчання
- Приготування страв
- Комунікабельність
- Приготування гарячих страв
- Приготування холодних страв
- Українська кухня
- Європейська кухня
- Готування фаст-фуду
- Пакування готової продукції
- Poster
Додаткова інформація
Маю досвід відкриття закладів з «0», складання меню, сезонне меню пропрацювання страв, написання технологічних карт, навчання персоналу.
Визначення необхідного обладнання, інвентарю для повноцінної роботи кухні та кухарів.
Інші резюме цього кандидата
- PRO
40 000 грн
Київ
Вища освіта · Повна зайнятість
- Шеф-повар, buterbrod, 1 рік 5 місяців
- Кухар, Cheesecake femily, 8 місяців
- PRO
50 000 грн
Київ
Вища освіта · Повна зайнятість
- Керуючий шеф кухар, Buterbrod, 5 місяців
- Шеф-повар, Пропорція, 8 місяців
Схожі кандидати
-
Шеф-кухар, завідувач виробництва
Київ -
Шеф-повар
50000 грн, Київ, Запоріжжя , ще 2 міста -
Шеф-повар
Київ -
Шеф-повар
60000 грн, Київ -
Шеф-повар
Київ -
Шеф-кухар (розробка меню)
Київ, Черкаси