Резюме від 28 липня 2022 PRO

Євгенія

Діловод, обліковець, оператор 1С, 11 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Полтава
Готовий працювати:
Дистанційно, Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Обліковец

з 02.2019 по нині (5 років 4 місяці)
ТОВ "Сталекс", Харків (Металургійна промисловість, металообробка)

Внесення даних виконаних робіт до звіту виробництва 1С. Оформлення накладних. Звірення правильності введених даних у програму. Формування звітів у 1С. Переміщення товарів між складами. Облік товарообігу: прихід, витрата, рух товару. Звірка залишків за складами та у виробництві та формування звітів щодо руху товарів.

Головний спеціалист у зв'язках зі ЗМІ та громадськістю

з 07.2017 по 02.2019 (1 рік 7 місяців)
Північно-Східне міжрегіональне управління з питань виконання кримінальних покарань, Харків (Виконання кримінальних покарань)

Редагування статей, матеріалів, прес-релізів. Створення інформаційних приводів для ЗМІ. Адміністрування та модернізація відомчого сайту управління на Фейсбуці. Проведення фото- та відеозйомок. Моніторинг та аналіз ЗМІ.

Інспектор

з 12.2015 по 08.2017 (1 рік 8 місяців)
Дергачівський міськрайоний відділ проації, Харків (Виконання кримінальних покарань)

Здійснення нагляду за засудженими до покарань у виді права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю, громадських робіт, виправних робіт, особами, яким покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк замінено покаранням у виді громадських робіт або виправних робіт, особами, звільненими від відбування покарання з випробуванням, звільненими від відбування покарання вагітними жінками і жінками, які мають дітей віком до трьох років. Проведення соціально-виховної роботи із засудженими. Реалізація пробаційних програм стосовно осіб, звільнених від відбування покарання з випробуванням. Підготовка осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк, до звільнення з метою трудового та побутового влаштування таких осіб після звільнення за обраним ними місцем проживання.

Юрист

з 08.2015 по 12.2015 (4 місяці)
Курязька виховна колонія ім.А.С.Макаренка, Харків (Виконання кримінальних покарань)

Ведення договорів, представлення установ в судових засіданнях.

Провідний інспектор групи контрольно-аналітичної роботи

з 09.2002 по 05.2015 (12 років 8 місяців)
Дергачівська виправна колонія (№ 109), Харків (Державна пенітернціарна служба)

Прийом кореспонденції, що надходить керівнику, розподіл та передача кореспонденції до структурних підрозділів або конкретних виконавців для використання або відповідей.
Прийом та реєстрація документів та заяв на підпис для керівника.
Відповіді на телефонні дзвінки, реєстрація та передача інформації керівнику.
Виконання доручень керівника, складання листів, запитів та інших документів.
Організація та підготовка засідань та нарад, збір необхідних матеріалів, оповіщення учасників про час та місце проведення, порядок денний, їх реєстрація, ведення та оформлення протоколів засідань та нарад.
Контроль за виконанням працівниками підприємства наказів та розпоряджень керівника, ознайомлення працівників із наказами, а також контроль за дотриманням строків виконання вказівок та доручень керівника.
Ведення документів та справ, забезпечення їх безпеки, передача в архів.
Виконання окремих службових доручень.

Освіта

Національний університет "Юридична академія ім.Ярослава Мудрого"

Слідчно-криміналістичний, юрист, Харків
Вища, з 2008 по 2013 (5 років)

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS PowerPoint Email Робота з оргтехнікою Робота зі сканером Робота з факсом Робота з принтером Робота з ксероксом Бітрікс24 Обробка фото

Знання мов

  • Українська — просунутий
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Приємна акуратна зовнішність, комунікабельність, стресостійкість, старанність, пунктуальність, активність і висока працездатність, легка навченість, вміння працювати з офісною технікою, комп'ютерними програмами, інтернет та електронною поштою, чесність, порядність, вміння працювати з конфіденційною інформацією, документами, вміння планувати та ефективно організовувати свій робочий час та час керівника.
Величезне бажання працювати. Вміння працювати в команді.
Відкрита до нових знань та навичок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: